9/12/2021

Gerontoloji Mezunlarının İş İmkanı Nedir

  Hiç yorum yok
Gerontoloji Mezunlarının İş İmkanı Nedir
Gerontoloji Mezunlarının İş Olanakları Nedir

Geçtiğimiz günlerde ÖSYM sınavlarına katılan öğrencilerin Gerontoloji alanını tercih edip etmemeleri konusunda çok fazla tedirginlikler mevcut. Gelen yorumlarda sorulan sorulara "gerontoloji bölümünün iş imkanları neresi, gerontoloji bölümünden mezun olanlar nerelerde çalışabilir, gerontoloji bölüm mezunları atamaları hemen olabilirmi, gerontoloji mezunları çabuk iş bulabilirmi, gerontoloji mezunları açıkta kalırmı, gerontoloji mezunları hemen atanırmı, gerontoloji okuyanlar hangi dersleri görür, gerontoloji puan türü nedir, gerontoloji mezunları ne kadar maaş alır, gerontoloji mezunları devlette iş bulabilirmi, gerontoloji  mezunları özel sektörde nerede çalışır,gerontoloji mezunları işsiz kalırmı" ve bunlara benzer birçok sorular gelmekte...

Biz daha önce bu bölüm hakkında detaylı bilgiler vermiştik. Ancak en çok merak edilen konu ise gerontoloji mezunlarının atanması ve gerontoloji mezunları iş imkanları oldu.

Kısaca bir detay verelim daha sonra aşağıdaki linkten gerontoloji bölümü hakkında detayları inceleyebilirsiniz.
Günümüzde popüler mesleklerden biri Fizik tedavi ve rehabilitasyon bölümüdür. Tabi bu bölüm popüler meslekler arasında sadece biridir. Ve Gerontoloji bölümü mezunlarınında rehabilitasyon merkezlerinde görev yapabildikleri bir gerçeğide var. Ne zaman dışarı çıksam hemen hemen her semtte açılmış özel rehabilitasyon merkezleri görüyorum. Bu nedenle gerontoloji mezunlarının işsiz kalabileceklerini düşünmüyorum. Ayrıca kötü bir bölüm olsaydı MF3 puan türünde olmazdı diye düşünüyorum. Tıp okumak içinde puan türü MF3 olduğunu hatırlatırım. Benim vereceğim kısa bilgi bu kadar detaylara aşağıdaki linkten bakınız.
https://bizimzaman.blogspot.com/2013/10/gerontoloji-mezunlar-is-alan-is-imkan.html

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder