9/12/2021

2022 Kadir Gecesi Kutlama Mesajları

  Hiç yorum yok
2017 Kadir Gecesi Kutlama Mesajları
2022 Yılının En Güzel En Orjinal Kadir Gecesi Kandil Mesajları Yazıları
* Ey gökyüzünü kandillerle donatan Allah'ım! Bu Mubarek Gecede Ellerini Açıp Dua Edenlerin Dualarını Makbul ve Kabul Eyle...!

* Ey Sinelerin Gizlediğini Bilen Allah'ım! Kimseye Halini Anlatmayanların Dertlerine Deva Yuvalarına Huzur ve Bolluk İkram Eyle...!

* Es Semi, El Basir, El Âlim, Rahman ve Rahim Olan Allah'ım! Acı Çekenlerin Acılarını Gören, Acıya Düşenlerin Gönüllerindeki Çığlıklarını Feryatlarını Duyan, Bütün Darda Kalanları En İyi Şekilde Bilen Allah'ım.! Her Türlü Derde Düşenlere Rahmetinle Merhamet Eyle..!

* Allah'ım! Samimiyetle Yüreklerini Kıbleye, Ellerini Sana Açanların, Yalnız Senden Mağfiret Dileyenlerin Dualarını Kabul Eyle...!

* Allah'ım! Mübarek Kadir Gecesinin Hürmetine, Senin Rahmetine Sığınanların Hastalarına Şifa, Dertlilere Deva, Yuvalarına Huzur, Kazançlarına Bereket, Sofralarına Katından Rızık, Borçlulara Ödeme Kolaylıkları İhsan Eyle. Dualarını Makbul İbadetlerini Kabul Eyle..!

* Allah'ım! Tüm İslâm Aleminin, Sevdiklerimin, Sevenlerimin, Akrabalarımın, Akranlarımın, Adaşlarımın Kadir Gecesini Mübarek Eyle...!

* Allah'ım Gönülleri Kararmış Taşlaşmışlara Mübarek Kadir Gecesi Hürmetine Kalplerinde Yumuşaklık, Sevgi ve İyilik İhsan Eyle..!

* Allah'ım! Gerek Hayatta Olan Mü'minlerin Gerekse Ahirete İntikal Eden Mü'minlerin Kadir Geceleri Kutlu ve Mübarek Olsun..!

* Mübarek Kadir Gecesini Ellerini Açıp Dua Edenlerin, Huzurunda İbadet Edenlerin, Kalbiyle Zikredenlerin Dualarını Kabul Eyle...! Ailelerine, Yuvalarına, Evlatlarına, Analarına, Babalarına, Kardeşlerine, Eşlerine Sağlıklar Huzurlar Bereketler İhsan Eyle...!

*Allah'ım! Ramazana ve Kadir Gecesine Erişmeyi Nasip Ettiğin Gibi, Gelecek Ramazamana ve Kadir Gecesine Erişmeyide Bizlere Nasip Et...!

*Allah'ım! Mü'min Kullarının Kurtuluşu Ramazan Ayında, Kadir Gecesinin Nurunda Açılan Elleri Boş Çevirme, Cümlemizi Hidayete Ulaştır. Biz Aciz Kullarına Merhamet Eyle Katından Lütuflar Rızıklar Nasip Eyle.!

*Kimsesiz Kalmışların, Dara Düşmüşlerin, Vatanımızın, Milletimizin, Dinimizin Yardımcısı Ol Allah'ım...!
İSLÂM ALEMİNİN MÜBAREK KADİR GECESİ KUTLU OLSUN!

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder