9/12/2021

Sevdiklerinize Orjinal 2021 2022 Yeni Yıl Mesajları

  Hiç yorum yok
en yeni 2019 yeni yıl yılbaşı mesajları
2021 yılı tüm acısıyla tatlısıyla bir çok insan için hayal kırıklıklarıyla bazı insanlar için mutlulukla yeniliklerle geride kaldı. Her insanın yeni yıldan beklentileri olmakla birlikte seneyi kötü geçirenlerin bu sene sona eriyor çok şükür deyip giden yılı kutlayanlar bile var.
Bizde her kesimden okurlarımız için sevgililer, sevdiğinden ayrılanlar, sevdiklerine sitem edenler, sevdiğine deli gibi aşık olanlar, aileler için en orjinal yeni yazılmış, ilk ağızdan yeni çıkmış 2019 yeni yıl mesajlarını sadece sitemizde bulacaksınız.
Bu arada bizlerde tüm okurlarımızın yeni yıllarını kutluyor 2022 yılı gönüllerindeki hayatı yaşamalarını diliyoruz.

Eşe, Nişanlıya, Sözlüye, Arkadaşa, Sevgiliye, Sitemli, Duygusal, Aşk Dolu 2022 En Yeni Muhteşem Yeni Yıl Mesajları

* Yarım kalan aşkın arkasından senin için tek dileğim yeni yıl sana mutluluk getirsin. Yeni yılın kutlu olsun..!

* Bakma gözüme öyle hüzünlü hüzünlü, yeni yıla ayrı girecek olan tek biz değiliz. Bedenen ayrıyız ama kalbimin tümü seninle birlikte aşkım. Yeni yılın kutlu olsun..!

* Bu yılbaşında sana çok özel bir hediyem var. YÜREĞİM... Ve ömür boyu sende kalacak. Yeni yılın kutlu olsun Kalp atışım...!

* En güzel düşüncelerin, umutlu yarınların geleceğin başlangıcı ve herkesin huzur beklentisi olan yeni yılın kutlu olsun...!

* Bu yılbaşı yeni yıla girerken oturup birbiri ardınca sigara yakacağım. Sigaranın yanışı ben, dumanının dağılışı aşkımız. Ama senin ve aşkımızın üzerine bir çizgi çekip unutacağım. Yeni yıla yeni bir ben olarak gireceğim. Ve sana son kez yeni yılın kutlu olsun diyeceğim...!

* Sana söz! Yeni yılda hayatımda sen olmayacaksın..! Yeni yılın kutlu olsun..!

* Bu yılbaşı en özel günümüz olacak aşkım..! Seni anandan istemeye geleceğim hazır ol...!

* Dil ucuyla değil, kalbimin sesiyle yeni yılını kutluyorum..!

* Kimilerine 2020 yılının getirdiği uğursuzluğun yerine 2022 yılı şans başarı mutluluk bereket getirsin. Nice yeni yıllara...

* Canımdan ötem! Değil bir yıl bir ömür boyu bu kalp sana köle olsun. 2022 yılı sana sonsuz mutluluk getirsin..!

* Yeni yıla girerken son bir nefesim olsa, o son nefesi senin adını anarak vermek isterim. Canım yeni yılın tüm güzellikleri senden yana olsun..!

* İnsanların ''Ya çıkarsa'' dediği gibi, '' ya tutarsa'' diye umut ederek, yeni yılda başarı mutluluk sevgi aşk huzur seninle olsun dileği ile... Nice yeni yıllara...

* Mert, yiğit, özü sözü doğru, dürüst, kişilikli, karakter sahibi olan kadın erkek tüm insanların yeni yılı kutlu ve mutlu olsun. Yeni yılda tüm kalleşlerinde canı cehenneme...!

* Senin ve senin gibilerin yeni yılını kutluyacağıma, sokaktaki köpeklere bir avuç mama vererek onların yeni yılını kutlarım daha iyi. Hiç değilse karşılığında sadakat görürüm.!

* 365 yapraklı papatya falı baktım hepsinde seviyor çıktı. Nice 365 yapraklı papatyaları birlikte olmak dileği ile..! Yeni yılın kutlu olsun şans kelebeğim..!

* Keser döner, sap döner ata sözünün gerçekleştiği bir yıl olması dileği ile... Yeni yılınız kutlu olsun..!

* Seni bir kere seven ömür boyu sever, seni bir kere kucaklayan ömür boyu bağrında yaşatır, seni bir kere yüreğine alan ömür boyu o yürekte taşımayı bilir. Seni seviyorum yeni yılın kutlu olsun...!

* Kendin gittin izin kaldı bu yıl izindende kurtulacağım. 2022 Yeni sayfaya başlayacağım bir yıl olacak. Kimsenin değil kendimin yeni başlangıçları olacağı yeni yılımı kutluyorum...!

* Bu yılbaşı kimseye randevu verme tam 12 de hazır ol beni bekle... Yeni yılın kutlu olsun..!

* 2022 tüm ailenizle birlikte mutlu huzurlu bol kazançlı ve sağlıklı bir yıl olması dileği ile... Yeni yılınız kutlu olsun..!

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder