10/06/2021

Genç Kızların Hayali, Genç Kızların En Büyük Hayali, Genç Kızların Kurduğu Büyük Hayaller Neler?

  Hiç yorum yok
Genç Kızların Hayali, Genç Kızların En Büyük Hayali
Genç Kızların Hayalleri, Genç Kızlar En Çok Hangi Hayali Kurar?

Eskiden olsaydı genç kızların büyük çoğunluğunun hayali ilerde mutlu yuva kurmak derdim. Ancak günümüzde flörtlerle yetinen kızlar hemen evlenmek yerine ilk önce kariyer yapma haylinde. Bu hayalin ötesinde bir amaç oluyor.
Günümüzde bazı genç kızlarda maddi değeri fazla yani pahalı giyim, aksesuar, elektronik eşyalar vs hayali kuruyor. Bunun sebebi kimseden aşağı yanının olmadığını ispatlamak belkide...
Günümüz her gün değişim gösteriyor. Dolaylı olarak insanlarında fikirleri değişime uğruyor.
Bizim zamanımızda genç kızlar; beyaz gelinliklerini, o gelinliğin içinde nasıl görünebileceğini, sevdiği biriylemi evleneceği, sevmediği birine evetmi diyeceğini, yuvasının mutlu olacağını ve hatta doğmamış çocuklarını ve onlara isimlere varana kadar pembe hayaller kuruyorlardı.
Bizim zamanımızda maneviyat çok çok öndeydi. Ama şimdi artık maddiyat önem taşımaya başladı.
Bu nedenlede genç kızların bazıları başkalarını etkileme hayalini kurarken, bazıları hayatın daha nasıl yaşabilir düşüncesinde olduğu gözlemleniyor.
Eeeee bazı genç kızlara hayat güzel iken, bazı ise zor bir mücadeleden başka birşey olmuyor.
Parası olan genç kızların pek hayali olmuyor ama ona alınan pahalı hediyelerle imajını koruyor. Parası olmayan genç kızlarda, ya paralı meslek hayali yada paralı bir koca hayali kuruyormuş.
Araştırma yapanlar öyle diyor. Aslında bu konu ile genç kızlarımız yorumlarına hayallerini yazsalar, genç kızların hayalleri konusunda bir çeşit anket yapmış oluruz. Araştırmacılar yanılıyormu yoksa doğru bir tespittemi bulunmuşlar hep birlikte bunu öğrenme imkanımız olurdu.
Biz insanı yaşatan hayalleridir diyoruz. Bütün genç kızlarımıza sevgiler...

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder