5/12/2014

Fenerbahçe Spor Toto Süper Lig 2013 2014 Şampiyonluk Turu Olay Videosu

  Hiç yorum yok
Süper Lig 2013 2014
Şampiyonluk Türkiyede Nasıl Kutlanıyor?

Taraftarların Şampiyonluk Kutlama Aşkı Böyle...

Spor Toto Süper Lig 2013 2014 sezonunun bitmesine üç hafta kala Fenerbahçe'nin şampiyonluğu elde etmesi ile taraftarların şampiyonluk turu 1 yaralı ile sonuçlandı.
Okuduğum haberde üstü açık otobüse binen futbolcuları yine üzeri açık bir otobüs ayarlayan taraftarlar da Bağdat Caddesi girişinde takip etmeye başladı. Şaşkınbakkal mevkiinde taraftar otobüsünün üzerindeki sarı lacivertlilerle Bağdat Caddesi'nde takımlarına eşlik eden diğer Fenerbahçeli taraftarlar arasında kavga çıkmış. Bağdat Caddesi'nde yerde olan ve yürüyerek takımlarına destek veren sarı lacivertli taraftarlar otobüs üzerindeki taraftarlara ve otobüse yabancı madde atmaya başlayınca arbede yaşandı ve taraftar otobüsü olay yerinden uzaklaşmak için hızlı hareket edince bir taraftara çarptı ve altına aldı. Yaralanan taraftar ambulansa alınarak hastaneye kaldırılırken durumunun ağır olduğu iddia edildi. Taraftar otobüsü ise olay yerinden uzaklaştı.
Herşey iyi güzel... Ama neden hala ülkemizde bir şampiyonluk kutlaması doğru düzgün yapılamıyor? Futbol maçlarından sonra özelliklede şampiyonluk vs gibi maçlarda artık sokağa çıkmayı bırakın evimizde bile huzurlu olamıyoruz. Nedenmi? nedeni şu; Ya kendini bilmez biri silahını rastgele ateşliyor ve bu silahtan çıkan mermiler sağa sola sekmeler yapıyor bunun sonucundada ya birileri ölüyor yada yaralanıyor. Şartmı futbol sevincini silahla kurşun atarak göstermek, şart mı? Silah sıkmadan futbol sevinci yaşanmazmı? Nedir bu cehalet? İnsanlarımız akıllanacağı yerde hala eski yerlerinde saymaya devam ediyor.
Ha birde şuda var. Aynı takımdan değilsen hakaret görürsün... Yahu sen o takımı tutarsın, öteki diğer takımı tutar. Nedir bu düşmanlık? Sağ duyusunu kullanamayacak kadar zayıfmı bu millet yaaaa. Bu çıldırmışlık niye? Bu saygısızlık niye? Bu düşüncesizlik niye? Bu magandalık niye? Milletin sinirleri o kadar çok zayıflamışki bize sanki futbol veya taraftar kavgalı sanki bahane gibi geliyor. Allah cümlemize sağlıklı düşünme gücü versin. Ülkemiz olumlu yönde daha ileriye gidemeden dünyanın sonu gelecek gibi görünüyor. Allah hakkımızda hayırlı olanı versin.
Video kaynağımız sondakika
Fenerbahçe Spor Toto Süper Lig 2013 2014 Şampiyonluk Turu Olay Videosu konulu video teknik sorunlardan dolayı sayfamızdan kaldırılmıştır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder