5/12/2014

Gaziantepte Otobüs Şoförüne Dayak Gaziantepte Özel Halk Şöforünü Boğmaya Çalıştıkları An Videosu

  Hiç yorum yok
Özel Halk Şöforünü Boğmaya Çalıştıkları An
Özel Halk Şoförünü Linç Etmek İstediler Video

Resimdende görüleceği gibi halk otobüsü şoförünün boğazına otobüsün hava hortumunu dolayıp boğmaya kalkmışlar. Tabiki başlarda tekme tokat şoföre girişmişler. Sebep neymiş peki " yol vermedin" davası...
Ulan adi herifler siz habere göre konvoymuşsunuz siz toplu taşıma aracına yol verin madem o kadar ince fikirlisiniz... Ne demek oluyor halk otobüsünün şoförüne saldırmak? Birde üstelik otobüsün içinde yolcuda var. Ya o yolcular içinde hasta olan olsa, ya hamile olan olsa... Ne biçim insanlarsınız siz. Allah sizleri ottan çöpten sebeplerle kavga çıkarın insanları darpmı edin diye yarattı?
Bu saldırıyı yapanlara şimdi ceza yokmu yani? Böyle görüntüler olacak ve ceza olmayacak. Şaşılacak şey doğrusu.
Hele o yaşlı görünen adam yahu sen içlerinde yaşını başını almış ve daha aklı selim davranıp ortalığı yatıştıracağın yerde şoförün boynuna hava hortumunu dolayan o oluyor.
Biz hep bu otobüs şoförleri çok sabırlı derdik ve bu düşüncemizdede bir kere daha haklı çıktık. Neden böyle düşündüğümüze gelince. Otobüs duraklarını o kadar çok araç zaptediyorki şoförler yolcuları yolun yarısında indirmek zorunda kalıyor. Sonrada orda yolcumu indirilir diye arkadaki araç sürücüleri bağırıp çağırıyor. Sadece bununlada kalmıyor. Yokuş yukarı çıkan bir otobüsün, yokuş aşağı inen otomobilemi yol vermesi gerekir yoksa otomobilinmi otobüse yol vermesi gerekir? Tabiki daima yokuş çıkana yol verilir trafik kuralı budur. Ama malesef sürücüler o kadar bencilleştiki yollar sadece o bencil sürücülere yapılmış sanki. Gerçektende toplu taşıma aracı sürücüleri çok şartlar altında görev yapıyorlar. Birde bu videodaki gibi olayları görünce, onlara daha çok üzülüyorum.
Video kaynağımız sondakika
Gaziantepte Otobüs Şoförüne Dayak Gaziantepte Özel Halk Şöforünü Boğmaya Çalıştıkları An Videosu konulu video teknik sorunlardan dolayı sayfamızdan kaldırılmıştır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder