10/06/2021

Gece İnsanlar En Çok Ne Yapar?

  Hiç yorum yok
Gece İnsanlar
İnsanlar Geceleri En Çok Ne Yapıyor?

İnsanların bazılarının işleri gece olmakla birlikte (Taksiciler gibi) bazılarıda evlerinde şu veya bu nedenlerden dolayı geceleri birtakım işlerle meşgul olmaktalar. İstisnaları hariç tutalım ve insanların geceleri uyumak dışında en çok meşgul oldukları veya en yaptıkları şeyleri gözlemlerimiz ile yazalım.

Geceleri Bebekler: Bebekler en çok gece ağlar, bunun sebebi karnı acıktığından, altını kirlettiğinden yada bir rahatsızlık yaşamasından kaynaklanır.

Geceleri Çocuklar: Çocuk dediğimiz zaman gözlemlerimizi aslında yaş yaş yazmamız lazım ama çok uzun sürer kimseyi sıkmak istemeyiz. Bu nedenle genel olan gözlemlerimizi yazalım. Çocuklar geceleri gündüz oraya buraya çok koşturmaktan yorgun düştükleri için derin derin uyurlar. Bazı çocuklar ise ateş veya ağrı gibi sağlık sorunları ile uyuyamaz ağlarlar.

Blu Çağına Ermiş Çocuklar: Geceleri en tehlikeli işleri yapan kısımdır. Geceleri ailelerinden habersiz ya masaüstü bilgisayardan yada cep telefonlarından facebook'tan kız veya erkek arkadaşlarıyla yazışırlar.

Gençler: Gençlerin gece en çok yaptıkları şey, sevgilileriyle mesajlaşmak.

Genç Anne ve babalar: Bebek sahibi olan genç anne ve babalar geceleri uyanan bebeklerinin rahata ermesi ve tekrar uyumasını sağlamakla meşguldürler.

Yeni Evli Çiftler: Geceleri yeni evli veya yeni evli sayılabilecek çiftler, genellikle eşleri ile meşgul olurlar.

Cicim Ayı Bitenler: Geceleri bu gruptakilerde tıpkı blu çağına ermiş çocuklar gibi tehlikeli işleri yaparlar. Facebook'tan yeni arkadaşlar edinmek, gizli gizli chat yapmak, sohbet odalarında gezinmek... Bu grupta olan insanlar şeytana pabucu ters giydirecek kadar plancı kişiler olur. Çünkü eğer eşlerine yakalanırlarsa mutlaka söylemeleri gereken yalan hazırdır.

Orta Yaştakiler: Orta yaştaki insanların çoğu borç harç düşünmekle gecelerini geçirirler.

İleri yaştaki insanlar:  Yaşı birhayli ilerlemiş olan insanların çoğu gece ibadetleri ile meşgul olurlar. Bazılarıda ölüm korkusu ile gecelerini geçirirler. Ölüm korkusunu yaşayanlar genelde günahlarından dolayı veya yalnız yaşayan ve yalnız yaşamak zorunda olan insanlardır.

Biz kısaca insanların büyük çoğunluğunun geceleri ne ile meşgül olduklarını yani geceleri en çok ne yaptıklarını bu şekilde gözlemledik. Sizinde bir gözleminiz varsa lütfen yorumlarınızda belirtin.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder