10/06/2021

Feribottan Denize Düşen Araba

  Hiç yorum yok
Denize Düşen Araba
Denize Araba Düştü 1 Kız Çocuğu Öldü

2 gün kadar önce Türkiye Feribottan denize düşen ve 1 kız çocuğunun ölümüyle sonuçlanan olayla sarsıldı. Hepimizde çok ama çok üzüldük. Öncelikle Ece Su'ya Allahtan rahmet ailesinede başsağlığı diliyoruz.

Bugün televizyondaki haberlerde bir haber ajansının elde ettiği kaza anının kamera görüntüleri ortaya çıktı. Bu görüntülerde Ece Su'nun ölümüne sebep olan olayın gerçekleştiği görüntülerin net kareleriydi.

İzlediğimiz kadarıyla feribot kıyıdan ayrılırken otomobil feribota girmiş. İzlediğimiz görüntülere bakarak şoför hatası gibi görünüyor. Çünkü feribot kıyıya hemen hemen 1 metreye yakın bir mesafe uzaklaşmışken, otomobil hızla feribota giriyor. Aracı kullanan kişiye suçluluk duygusu vermek değil amacımız ama görüntülerde böyle görünüyor. Tabiki biz değil bilir kişiler bu görüntüleri değerlendirecek. Şoför hatasımı? yoksa feribotun kaptanının yada görevlinin hatasımı? bunun kararrını bilirkişiler basında çıkan görüntülerle belirleyeceklerdir.
Ama bildiğimiz birşey varki her zaman dikkat etmek gerekiyor. Asla ve asla hiçbir riske girmemek gerekiyor. Şunuda ilave etmek isterizki kader diyede birşey var. O küçük tatlı masum kızın gelmiş eceli bu olayın gerçekleşmesindeki rolüde büyük... Yani Ece Su böyle bir olayla bu şekilde can verecekmiş. Çünkü kaderi böyle çizilmiş. Burada Allah ailesine çok büyük sabırlar versin çok zor bir durum. Özelliklede bir annenin yürek acısı herkesinden daha büyük olur.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder