10/06/2021

Yemekteyiz Anadolunun 21 Mart 2014 Birincisi Kim?

  Hiç yorum yok
Yemekteyiz Anadolu birincisi
Yemekteyiz Anadolunun Şehnaz Hanım Oldu

Fox Tv'nin hanımlar tarafından olduğu kadar beylerin ve çocuklarında ilgiyle izlediği takip ettiği program Yemekteyiz Anadolu'nun bu haftaki birincisi Şehnaz hanım oldu.

Yoğun çalışmalarımızda dolayı çok fazla televizyon izleyemiyoruz. Bugün tesadüfen yemekteyiz Anadolu programının birincisi, ikincisi, üçüncüsü, dördüncüsü ve beşincisi açıklanırken denk geldik.

Aslında bu tür programlar hanımlar için güzel ve faydalı olabiliyor. Ama tek sorun masa eleştirileri çok fazla... Belkide çok izlenmesinin sebebi buda olabilir.

Benim bir kaç sefer denk geldiğim yemek programlarımdan en çok beğendiğim ve kaliteli bulduğum Kanal D'de yayınlanan Mutfağım ve Samanyolu Tv de yayınlanan Yeşil Elma programlarıdır. Bu programlarda Özelliklede Mutfağım progrmında yöresel yemek tariflerinin yerinde verilmesi çok çok faydalı. Bilmediğimiz görmediğimiz bir çok yöresel yemekleri tanıyoruz. Yoğun bir çalışma hayatım olmasaydı yemek programları içinde kesinlikle Mutfağım'ı izlerdim. Gerçektende çok kaliteli, seviyeli.. Nursel Ergin'de sempatik sunumuyla daha bir güzel olmuş.

Geçenlerde mutfağım programına denk geldiğimde Kayseri yöresine ait  yağ mantısı tarifi veriliyordu. Biz yağ mantısının tarifini daha önce sitemize yüklemiştik. Kayserili olan bir arkadaşımız yapmıştı fotoğrafını çekmiş bize getirmişti tabi yağ mantısıda getirmişti nefis bir tat yağ mantısı mutlaka yapmanızı ve bu lezzeti tatmanızı tavsiye ederim. Hatta sitemizdeki yağ mantısı tarifine ulaşmak için tıklayınız..

Sitemizde Kayseri'nin meşhur yemeklerinden olan Yağlama tarifinide yine sağolsun Kayserili arkadaşımız tarifini vermişti tabiki yağlamadanda getirmişti zaten ne zaman yapsa sağolsun hep bizede getirir. Yağlama kıymalı sevenler için olduğu kadar kıymasız evenler içinde yapılabiliyor. Sitemizdeki Kayseri Yağlamasının tarifine ulaşmak için tıklayınız..!

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder