12/15/2013

Hayvanların Acı Çektiği Haller, Hayvanların Üzüntü Veren Halleri

  Hiç yorum yok
acı içindeki Hayvanlar
Bu Hayvanlar Bu Duruma Nasıl Düşer?

Hayvanların Acı Çektikleri Durumlar
Atın kafası ağacın çatalına sıkışmış, peki acaba nasıl sıkışmış? Bu atın durumuna çok üzüldüm.
İneğe gelince.. İnek çitlerden atlamayamı kalktıda, çitlerin üzerinde asılı kaldı?
Araba tekerinin tam ortasına bu köpeğin kafası nasıl geçer? Acaba normalde gerçekten köpeğin kafası bir kaza sonucumu oraya sıkıştı, yoksa biri tarafındanmı bu hale getirildi?
Kediye gelince o kedi nasıl olurda pimaş borunun içine sıkışıp kalır?
Peki ya pencereye sıkışan kedi... Hadi onu anlarız, resimdeki görüntüye göre kedi eve girerken pencereye sıkışmış. Pencereye dikkat edilirse yukarıdan açılan pencerelerden. Buda hayvan besleyenler için uygun bir pencere olmadığı dikkatimizi çekiyor.
O koskoca fil o çukura nasıl düşmüş? File dikkat edilirse arka ayakları çukur içinde kalmış. Aklımıza takılan şey ise fil geri gerimi yürüyorduda o çukura düştü? Biraz tuhaf durum.
Boynuzlarından tellere asılan koça ne demeli... o teller bir hayli yukarıda, o koç zıplasa bile o tele takılması ve asılı kalması sizce mümkünmü?
Ağaç çatalına sıkışan bir başka hayvan resimde at yada eşekmi belli olmuyor ama görünen bir gerçek varki o hayvan acı çekiyor.
Kavanoz içine başı giren köpeğe gelince... Kavanozda herhangi bir yiyecek kalıntısı bile yokki, o köpek onu yiyebilmek için başını kavanoza soktu diyelim. Kavanoz tertemiz. Buda akla sırf böyle fotoğrafını çekip ilgi çekmek içinmi böyle yaptılar sorusu getiriyor. Eğer o amaçla yapılmışsa, vay insanlığın bu haline...
Rakun bir kaza sonucu oraya sıkışmış olduğu akla yatkın. Siz ne düşünürsünüz bilmiyorum.
Pencereye sıkışan kedide diğer kedi gibi yukarıdan açılan pencereye sıkışmış. Tek fark bu kedi dışarı çıkarken sıkışmış. Muhtemelen kuşları yakalamak için pencereye sıkışmış olabileceği ihtimali yüksek. Ama yine tekrarlayacağız, yukarıdan açılan pencereler hayvan besleyenler için kullanışlı olmadığı ortaya çıkıyor. Pencere üreticileri bu durumu göz önünde bulundurarak tasarımı yapıp ona göre üretim yaparlarsa hayvan besleyenler için pencere yenilemek için bir alternatif olabilecektir.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder