12/30/2021

Türk Traktör Yaz Şenliği 2017

  Hiç yorum yok
Türk Traktör Yaz Şenliği 2017

16 Temmuz 2017 Pazar Günü Türk Traktör fabrikasının düzenlediği yaz eğlencesinden kısaca söz etmek istedim. Çünki bu güne kadar gördüğüm en mükammel organizasyondu...
Hangi bir güzelliğinden bahsedeceğimi şaşırıyorum.
Türk Traktör 2017 yaz eğlencesi için hiçbir karışıklığa sebep olmayacak şekilde düzenleme yapılmıştı.
Ben en iyisi madde madde yazayım ama daha unuttuklarımda olabilir çünki gerçekten çok beğendim. Ve umuyorumki bir başka firmalar olsun, işverenler olsun, fabrikalar olsun çalışanlarını böyle motive ederler. Motive olmuş çalışanlarda iş gücünü ve verimliliği artırır. Hiç bir masraftan kaçınmamış HELAL OLSUN TÜRK TRAKTÖR'E...!
1- Türk Traktör çalışanlarına 3 kişilik davetiyeler verilmiş.
2- Her bir kişiye özel fişler basılmış.
3- Her kişi için yemek fişi, meyve fişi, dondurma fişi, içecek fişi, meşrubat fişi gibi ikramlar ayrı ayrı fişler halinde kesinlikle bir karışıklığa sebep olmaması için basılmış. Gerçektende kesinlikle karışıklık veya dağıtım bölgesinde yığılmalar meydana gelmedi.
4- 3 kişilik davetiyeleri bulunan kişilere daha eğlence alanına girerken 2 şezlong sandalye, 1 mat hediye ediliyor. Burada amaç piknik alanında davetliler rahat oturmaları ve o güne ait bir hatıra olması.
5- Türk Traktör 2017 Yaz Şenliği için davetlilere oldukça eğlenceli saatler geçirebilmeleri için Sanatçı Ümit Besen sahne aldı. Ümit Besen en sevilen şarkılarını dinleyenlere davetlilere söyledi.
6- Çocuklar unutulmamış, çocuklar için ayrı bir alanda tiyatro, kukla, yarışmalar yapılarak çocuk davetlilerin eğlenmeside sağlanmıştı.
Kısacası Türk Traktör fabrikasında çalıştırdığı bütün işçileri ve ailelerini en küçük detaylara kadar düşünüp, hiç bir masraftan kaçmayıp mükemmel bir eğlence tertip ederek çalışanların motivelerini yükseltti. Böyle güzellikte ve kusursuzlukta aklıma gelen şey "ah bütün işyerleri böyle güzel organizasyonlar yapsada, çalışanlarda işyerinde daha verimli olsa. Ama nerdeeee.... Bir çok yer 1 elemanı 5 yerde kullanmaya çalışıyor. Çalışanlarına bu kadar değer veren bir işyeri görmedim" diye kendi kendime söylendim.
2017 Türk Traktör Yaz Şenliği  düzenlenen alanda iğne atsan yere düşmez tabiri vardırya aynen öyleydi. Büyük bir katılım vardı oldukça kalabalıktı.
Yukarıdada yazdığım gibi HELAL OLSUN TÜRK TRAKTÖR....

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder