9/10/2021

Kırılan Tırnakların Güçlenmesi İçin Formül Çabuk Kırılan Tırnaklar İçin Karışım

  Hiç yorum yok
Kırılan Tırnakların Güçlenmesi İçin Formül Çabuk Kırılan Tırnaklar İçin Karışım
Çabuk kırılan tırnakları güçlendirmek için etkili formül nedir? Tırnakların hemen kırılmasını önleyecek formül nedir? Zayıf cansız tırnakları güçlendirmenin püf noktası varmı?

Evet bayanlar özelliklede çalışan hanınlar el ve tırnak bakımına özen göstermektedir. Manikür yaptıran, tırnak uzatan hanımların en büyük derdi tırnaklarının çabuk kırılması ve bu yüzden tırnaklarını uzatamamaktan şikayetçidir. Öyleki tırnağı uzun ve güçlü birini gördüklerinde büyük bir imrenti ile bakar.

Şimdi nasıl güçlü tırnaklara sahip olunur? Tırnakların kırılmasını önleyecek bir formül yazacağım. Bu formülü özellikle uzmanlar çok öneriyor.
Aktarlardan alacağınız bitkisel gliserinden 20 ml kadar grliserini, eczanelerden alacağınız E vitamini ampulü alıp 100 ml suya dökün. Her akşam tırnaklarını bu karışımda bekletin. Hem tırnaklarınız güçlenecek hemde tırnak etlerine faydası olacak. Eğer e vitamini ihtiyacınız yoksa kullanmak istemiyorsanız onu koymayabilirsiniz diğer malzemeleri yani bitkisel gliserin, su, ve limon kullanarakta aynı ilemi yapabilirsiniz.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder