9/10/2021

Kahverengi Mobilyadan Sıcak Bardak İzi Nasıl Çıkarılır

  Hiç yorum yok
Kahverengi Mobilyadan Sıcak Bardak İzi Nasıl Çıkarılır
Mobilyadan sıcak bardak izi nasıl çıkar? mobilyalara sıcak konan bardakların yaptığı beyaz iz nasıl çıkar? kahverengi mobilyalardan sıcak bardakların yaptığı izler nasıl yok edilir? Sıcak bardak izleri neyle kaybolur? Sıcak bardak izi neyle temizlenir?
Evlerimizde kullandığım mobilyalarda ve özelliklede ceviz ağacı olan mobiylara koyduğumuz sıcak bardakların yaptığı beyazımsı bir iz yapmakta... Kimi zaman misafir, kimi zaman çocuklar, ama en çokta evin erkeğinin bardak altına tabak almak pek aklına gelmediği için ve onlar için daha pratik olduğundan dolayı için çay, kahve, salep gibi sıcak içeceklerin bulunduğu bardak veya fincanları götürüp pat diye o güzelim mobilyaların üzerine koyuverirler. Buda o mobilyalarda sanki rengi açılmış gibi bardağın veya fincanın izinde mobilyalarda iz leke bırakır. Ne yaparsanız yapın o izleride yok etmek pekte mümkün değildir.

Şimdi o mobilyalarda oluşan sıcak bardak izlerini çıkarmanın püf noktasını sizlerle paylaşacağım. Ancak vereceğimiz uygulamayı açık renk mobilyalarda yapmayın bu formül sadece ceviz olan mobilyalar için ve kahverengi renkte olan mobilyalarda uygulanabilir.

Sıcak bardak izinin olduğu mobilyaya cevizi alıp kabuğunu izin olduğu yere sürün. Ceviz renk verecek olup mobilyanızdaki sıcar bardak izinide yok edecektir.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder