9/10/2021

Evdeki Karıncalara Bitkisel Kesin Çözüm

  Hiç yorum yok
Evdeki Karıncalara Bitkisel Kesin Çözüm
Karıncayı Evden Kovmak İçin Kesin Çözüm
Karıncaları öldürmeden yok eden formül varmı?
Bu yazıyı yazmak için belki biraz geç kaldım ama yinede karıncalarla başı dertte olan kişiler için dahada fazla geç kalmadan, evdeki karınlacaları öldürmeden evden uzaklaştırmanın yolunu paylaşacağım.
Bir çok insan özelliklede ev hanımları bizlere tuvaletteki karıncaları nasıl yok ederiz? Yatak odasından çıkan karıncaları nasıl yok edebiliriz? Salondan çıkan karıncaların gelmesini nasıl önleriz? Mutfaktaki karıncaları nasıl yok edebiliriz? Mutfaktan çıkan karıncaları öldürmeden gelmelerini nasıl önleriz? gibi sorular oldukça sık geldi. Bizlerde hem bu sorulara duyarsız kalmayalım hemde yaz ayı geçmeden karıncaların çıkmasını, gelmesini önlemek için bitkisel olarak önerimizi yazalım.
Dinimizde bir canlıyı öldürmek günahtır ve ayrıca canlıları öldürmek dünyanın ekolojik dengesinede zarar verir. Bu nedenle karıncalar için ölmeden evden çıkmasını kesin olarak önlemenin yolu hazırlayacağınız bir karışımla olur. Bu karışımı aşağıdaki gibi hazırlayınız.

Karıncalara bitkisel karışım
2 diş sarımsak
2 tatlı kaşığı nane
50 ml. sirke
50 ml. su
2 çay kaşığı tarçın
2 çay kaşığı zerdeçal

Karıncalara bitkisel karışımın hazırlanışı:
Sarımsakları ezin ve diğer bütün malzemeleri katıp karıştırın ve bir kaç gün bekletinki içerisine giren maddelerin hepsi özleşsin.
Sonra süzüp sprey şeklinde karıncaların geldiği noktalara püskürtün. Karıncalar ölmeden evinizden uzaklaşacak ve bir daha gelmeyecektir.
NOT: Karıncalar için çoğu kişi limon diyor ama limonda şeker oranı oldukça fazladır ve karıncaya asla çözüm olmaz bu nedenle kesinlikle limon kullanmayın. Kabartma tozuda kullanmayın oda kesinlikle çözüm değildir.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder