9/12/2021

Bugün Facebookta En Çok Paylaşılan İyi Gece Sözleri

  Hiç yorum yok
Bugün Facebookta En Çok Paylaşılan İyi Gece Sözleri
Bu Gece Facebookta Paylaşılan En Güzel Gece Sözleri Ağustos 2022

Bu gece yatmaya hazırlanan ve günün son mesajı olan iyi uyku dileği için bütün sevdiklerinizle paylaşabileceğiniz Hayırlı Gece mesajlarından bazılarının kaynağı belli ama bazılarının kaynağı bilinmiyor.
Aşağıda yazılan iyi gece dileklerinin yer aldığı mesajlarından kaynağını bilen varsa emeğe saygı açısından yorumlarında belirtirlerse seviniriz.
Sizlerde günün sonunda sevdiğinize uyumadan önce son mesajınız aşağıdaki iyi gece dileklerinden birini mesajlayabilir facebook sayfanızda paylaşabilirsiniz.

Yatarken Söylenecek Güzel Uyku Dilekleri
* Sevdiklerinizi Üzmeyin... Uyuyup uyanmamak, uyanıp görmemek var... Kimin yarına çıkmaya senedi var... Tatlı uykular, tatlı rüyalar..!
* Ben kafamı yastığa rahat koyduğum sürece kim beni aldatmış, kim hakkımda ne düşünmüş hiç biri umrumda değil! Sonuçta içimdeki sevgim, iyi niyetim ve bu karakterimle sabah yine uyanacağım. Yeterki Allah gönlümün rahatlığını eksik etmesin. (bilinmiyor)
* Tüm olumsuz duygularımız, hastalıklarımız şifalansın... Yerine huzur, mutluluk ve sevgi gelsin... (Bilinmiyor)
* Allah önce sağlığımızı, sonra da ağzımının tadını bozmasın. Güzel bir sabaha uyanmak dileğiyle... Allah'a emanet olun hayırlı geceler. (Okyanus yürekli düşler)
* Bazen rüyaların gerçek olsun istersin, bazen de yaşadıkların rüya olsun istersin... İyi Geceler. (Bilinmiyor)
* Yolumuz insan kalabilenlerin muhabbetinden geçsin... İyi geceler..! (Bilinmiyor)
* Yatarken düşündüğünüz dilediklerinizin kabul olmuş bir güne başlayacağınız mutlu bir sabaha uyanmanız dileğiyle iyi geceler... (bizimzaman)
* Sabaha tüm endişelerinizden kurtulacağınız gün ile uyanmanızı dilerim iyi geceler... (bizimzaman)
* Hayatınızda yeni renklerin olduğu sabaha uyanabilecğiniz bir gece olsun iyi geceler... (bizimzaman)
* Uyandığınızda tüm değer verdiğiniz ve kaybettiklerinizi bulduğunuz bir sabaha gözünüzü açmanız dileği ile iyi geceler..(bizimzaman)
* Gece gece hüzün gelsede, alma sakın içeriye. Sen yinede sımsıkı sarıl ümitlerine, bellimi olur, yarın güneş senin için doğar gülümser blki de... (Sevgi pınarı)

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder