9/12/2021

2022 Ramazan Bayramı Mesajları Sözleri

  Hiç yorum yok
2016 Ramazan Bayramı Mesajları Sözleri
2022 Şeker Bayramı Yeni Mesajlar

Malum bugün 2021 Ramazan Bayramı yani diğer adıyla şeker bayramı. Öncelikle izninizle sayfama gelen tüm ziyaretçilerimin bayramlarını kutlamak istiyorum.
EN GÜZEL YÜREĞE SAHİP ÜLKEMİN GÜZEL İNSANLARININ RAMAZAN BAYRAMINI KUTLAR, DAHA NİCE BAYRAMLARI SEVDİKLERİ VE SEVENLERİYLE BİRLİK VE BERABERLİKLE GEÇİRMESİNİ TEMENNİ EDERİM..!
Sıra geldi siz sevgili okuyucularım için özel olarak yazacağım bayram özel ve orjinal mesajlara...

Eş Dost Akraba İş Arkadaşları Seviyeli Bayram Mesajları
*Bereketli Ramazan ayımızın Bu güzel bayram sabahında mutlu, huzurlu olmasını diler, Ramazan bereketinin her daim yuvanızda yaşanmasını temenni ederim.

*Candan öte değer verdiğim değerli dostlarımın hergünü sofralarının ramazan bereketiyle dolmasını diler, Bayramınızı tüm samimiyetimle kutlarım.

*Tüm İslâm aleminin mübarek Ramazan bayramını en içten samimi duygularımla kutlarım. Allah'tan ailenizle sevgi ve muhabbetler dilerim.

*Şükürler olsun Ramazana ulaştıran Rabbime. Şükürler olsun bayramını kutlamak için dostlarımı bahşeden Rabbime. Şükürler olsun gönüllere sevgi yerleştiren Rabbime. Ramazanınız Mübarek ve Şen Olsun. Mutluluğunuz her daim bayram sevinci gibi olsun. Hayırlı Bayramlar.

Sevgiliye, Kız Sevgiliye, Erkek Sevgiliye, Sözlüye, Nişanlıya, Flört Edenlere Bayram Mesajları
*Aşkı yüreğimden taşanım. Sevgisi büyük, Sevdası yüce aşkım, Bayramın Mübarek olsun..!

*Güzel gözlerinde en manidar bakışlara sahip tek sevdiğim, sevdiceğim, biriciğim.. Dilden değil, Yürekten sesleniyorum. Bayramın Kutlu ve Mübarek olsun...!

*Hayatımı tatlandıran, bu günümü anlamdıran, Canözüm Bayramını sevgi ve muhabbetle kutlar, tüm sevenlere mübarek olmasını dilerim.

*Canımın yoldaşı, gönlümün efendisi (sultanı), yüreğimin bana özel aşkı. Seni çok seviyorum. Bayramımız kutlu olsun. Her günümüz bayram kadar huzurlu, mutlu ve daim olsun..!

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder