Dilimlenmiş Fasülye Derin Dondurucuda Saklama Yöntemi

kışlık taze fasülye yapmak kışlık taze fasülye hazırlamak taze fasülyeleri kışa hazırlama tarifi yöntemi metodu
Derin Dondurucuda Yeşil Fasülye Nasıl Saklanmalı?

Derin dondurucuda, Dipfirizde veya buzdolabının buzluğunda taze fasülyeyi kışa saklamak için, aldığınız taze fasülyeleri iyice yıkayın. Yeşil fasülyeleri tamamen kurutun. Daha sonra benim tercihim orta boy kilitli poşetlerdir çünkü 2-3 kişilik bir yemek yapacağınız zaman derin dondurucudan çıkan taze fasülyelerin artanı ziyan olmasın.
Yıkanmış ve suyundan kurutulmuş fasülyeleri orta boy kilitli poşetlere dilimleyerek doldurun. Havasını alıp poşeti kilitleyin. Derin dondurucuya koyun.
Taze fasülyeleri kışa hazırlamanın başka yöntemeride var. Mesela biraz sıvı yağ ile bol domates doğrayıp içine fasülyeleri koyup kavuruyoruz tuz ilave edip ocaktan alınıyor. Soğuyan fasülyeler cam kavanoza konur. Yada yine kilitli poşet kullanabilirsiniz.
Dilimlenmiş Fasülye Derin Dondurucuda Saklama Yöntemi Dilimlenmiş Fasülye Derin Dondurucuda Saklama Yöntemi Reviewed by bizim zaman on 7/21/2015 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Yorumlarınızla Bize Destek Olabilirsiniz

Blogger tarafından desteklenmektedir.