2/19/2021

Instagram Hesabı Nasıl Açılır? Instagram Hesabı Oluşturma Aktif Etme

  Hiç yorum yok
Instagram Hesabı Nasıl Açılır
İnstagram Açma Nasıl Yapılır? İnstagram Hesabı Oluşturma Yapılışı

Son zamanlarda ınstagram oldukça popüler oldu. Bazı android, akıllı telefon, tablet gibi elektronik cihazları kullananlar ınstagram hesabı nasıl açılır? ınstagram hesabı nasıl oluşturulur bilmemekteler. Özelliklede yaşı biraz ilerlemiş olanlar instagram nedir onu bile bilmeyenler var. Bizde İnstagram nedir hesap nasıl açılır nasıl ınstagram hesabı oluşturulur bu konuda bilgi verelim istedik.

İnstagram bir fotoğraf paylaşım sitesidir. Herkes kendine göre ilginç, komik, neşeli, duygusal, doğa manzarası, hayvan resimleri, sevdiği eşya, sevdiği giyim eşyası ve benzeri gibi nesnelerin fotoğrafını çekip Hesap oluşturularak açılan Instagram paylaşım sitesinde paylaşılıyor. Paylaştığınız resimleri yada kısa videoları bir başka İnstagram hesabı olanlar beğenip yorum yapabiliyor. Ayrıca takipçilerinizde olabiliyor.

Şimdi gelelim İnstagram hesabı açmaya yani hesap oluşturmaya.
1-Instagram'ı Apple iOS'iniz için App Store'dan, Android'iniz için Google Play'den veya Windows Phone cihazınız için Windows Phone Store'dan indirin.
2-Uygulama yüklendikten sonra, Instagram'ı açmak için instagram logosunun simgesine dokunun.
3-E-posta adresinizle kaydolmak için E-posta Adresiyle Kaydol'a veya Facebook hesabınızla kaydolmak için Facebook ile Kaydol'a dokunun.
4-E-postayla kaydolurken, bir kullanıcı adı ve şifre oluşturun, profil bilgilerinizi doldurun ve Bitti'ye dokunun.
Hepsi bu kadar. Daha sonrada fotoğraf çekme video kaydetme ve instagramı keşfetmeye başlayabilirsiniz.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder