10/06/2021

Genç Kızlarda En Çok Moda Olan 3 Şey

  Hiç yorum yok
En Çok Moda Olan 3 Şey
Genç Kızlarda En Popüler 3 Şey Nedir?

Genç kızlarda benim gözlemlediğim kadarıyla hiç vazgeçemeyecekleri en önem verdikleri ve onlar açısından moda olan 3 şeyler, önem sırasına göre şöyle;
1 - Kitap büyüklüğünde denilebilecek akıllı cep telefonu ilk sırada yer alıyor. Kızlar bir çok şeyi göz ardı etsede asla vazgeçmeyecekleri şeylerden biri lüksüne lüks katacak popülariteliğini artıracak maddi değeri yüksek ve neredeyse yüzlerini kapatacak boyutlara sahip cep telefonundan asla vazgeçmezler. Çantalarına 1 tane kitabı koyamazsınız ağırlık yapıyor diye ama kitap büyüklüğündeki bir telefonu memnuniyetle ve büyük zevkle taşırlar..:))

2 - Saçlarıdır. Kısa olsun uzun olsun daima kendilerince modeller tasarlayıp, hatta güzelim renklerini bile değiştirerek olduklarından büyük görünmek veya bakımlı kız gibi görünmek için saçlarıyla oynayıp dururlar. Buda onları bakımlı görünümden uzaklaştırıyor fakat farkında olmuyorlar.

3 - Gözlerine aylaynır çekmek. Evet bu güzel bir görünüm olur fakat yaşına göre olursa güzel olur. Mesela 15-16 yaşında çocuk denecek yaşta bir kızın gözünde aylaynır hoş durmuyor. Ama 18-19 yaşına gelen bir genç kız abartmadan aylaynır çekerse çok hoş bir görünüm olur.
Her kızın gerek okul çantasında gerekse kol çantalarında mutlaka bir aylaynır bulursunuz. Çünkü asla vazgeçmeyecekleri 3 şeyden biridir.
Genç kızlarımızın çantalarında çoğunun baksanız bir mendil bulamazsınız ama kesin bir aylaynır bulursunuz.:)))

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder