12/19/2013

Ad Günü Mesajları, Ad Günü Mübarek

  Hiç yorum yok
Ad Günü Mesajlar
 Ad Günü Mübarek Olsun Mesajları, Ad Günü Kutlama Tebrik Mesajları

Son zamanlarda bir hayli ad günü mesajları için istek aldık. Şahsımız adına ad gününü biz ilk defa duymuştuk. İsteklere cevap verebilmek açısından Ad Günü Nedir diye biraz araştırma yaptık. Elbetteki bir tahminimiz vardı ancak tahmin üzerine kimseyi yanlış yönlendirmek istemedik.
Ad günü Azerilerde, Doğum Günü Anlamına geliyor. Öyle ya... İnsanın ismi yani adı doğduğunda konur. Dediğimiz gibi anlamını tahmin etmiştik ama yanlış yönlendirmek istemedik. Aşağıda Azerice bilmediğimiz için, 2 siteden ad günü mesajlarından bir derleme yaptık. Mesajları aldığımız sitelerin adresleride aşağıdadır. Daha fazla ad mesajı görmek isteyen o adreslere girebilirler.

Ad Günü Tebrikleri Mesajları:
* Mesafeden asili olmayaraq sevgim her zaman seninledir icine cekdiyin her nefesde menim sevgim var. onu qoru. bir qocalmaq arzusu ile ad gunun mubarek.
* Dileyiremki yeni yaşinda sevincli gunler yaşayasan! Uzun hemişe gulsun dunyada evessiz gozelik varsa o da,senin gelbindedir! Yaxşiki varsan! Ad gunun mubarek ezizim!!!
* Sen bugun dogularken mende heyata doguldum.dogum gunun kutlu olsun can!
* Heyatının sevincinin göydeki ulduzların sayı qeder çox,güneşin parıltısı qeder işiqlı olmasını ulu nenelerimiz kimi uzun bir heyat yolu sevgi dolu bir dünyan olmasını arzulayıram. en esası da ildırım kimi ses salacaq duman qeder başını bürüyecek göyden yağan qar kimi heyatını yenileyecek bir sevgi arzulayıram. AD GÜNÜN MÜBAReK!!
* Bu gün belke de çox adamdan ad günü mesajı alacağsan, ancaq bu an oxuduğun içlerinde en ferqlisi çünki tamamile sevgiden ve dostluqdan meydana gelmiş bir mesaj. Sesim gözel olmadığından sene bir ad günü mahnısı söyleye bilmirem. Buna göre de bele qısa bir mesaj çekirem. Hemişe olduğun kimi sevgi dolu ve şen qal. AD GÜNÜN mübürek.....
* Bu gün gözlerinde hansı xatirenin xeyali, qulaqlarında hansı sesin hesreti, üreyinde hansı sevginin hesreti varsa hamısına qovuşmağın dileyiyle ad günün mübarek olsun!
* Ezizim ad günün mübarek ! Her bir günün öten günlerden daha gözel isteklerine uygun ve seni xo edecek olsun daima bele özel ve de gözel qalmagin dileyi ile Arzu ad günün mübarek yax varsan
* Seher acilarken, gunes oyanarken, gunesin sefeqleri sacilarken dunyaya gozel korpe dogulub ailesini sevindirdi. Bugun senin ad gunundur. Sen heyatin en gozel nemetlerine layiqsen, heyatini xosbext, sevgi icindE kecrmeyini dileyirem, sevincini kederle boluwmeyesen insallah. KedEr sene menim qeder uzag, sevinc etrafindakilar qeder yaxin olsun.en xos gunun olan bu gun senin ucun ugurlu olsun. Her ad gununde ALLAH yawin qeder arzunu heyata kecirsin. En gozel arzularla qelbimi qelbine yaxin tuturam AD GUNUN MUBAREK. Awkim
* Ad günün mübarek! Her yeni günün öten günlerden daha gözel, isteklerine uyğun ve seni xoşbext edecek şekilde olmasını arzulayıram.
* Canım men senin ad gününü semimi qelbden tebrik edirem. Sene ne hediyye verim çox fikirleşdim. Sene üreyimi verirem qoy daim seninle olsun. Mence ondan qiymetli ne hediyye ola biler? Ad günün mübarek.
Bizde bu ad günü mesajlarını başka sitelerden aldık. Malum Azerice bilmiyoruz. Azeri kardeşlerimiz daha fazla ad günü mesaj ve tebriklerini görmek isterlerse aşağıdaki adreslere girip bakabilirler.
http://yurd.biz/hazirsms/read.php?&x=NA==&sayt=wap.Kolge.az&v=xhtml
http://big.az/index.php?name=Mesajlar&op=Cat&catid=7

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder