2/24/2013

Yalçın Ağaoğlu Group Personel Alımı Ve İş Başvurusu

  Hiç yorum yok
Yalçın Ağaoğlu Group İş Başvurusu
Yalçın Ağaoğlu Personel Alım ve Başvuru Formu

1980 'li yılların başında konfeksiyon sektörü ile ticari faaliyetine başlayan grubun kurucusu Sn. Yalçın AĞAOĞLU, 1990 'lı yılların başından itibaren de kimya sektöründeki yerini almıştır. Yakın zamanda da değişik sektörlerde kurulan şirketler grubu bugünkü konumunu sürdürmektedir.  Grup şirketleri, endüstrinin her sektörüne hizmet etmektedir. Ulusal ve uluslararası çalışan onbinlerce sanayi kuruluşuna spesifik çözümler sunmaktadır.  Yalçın Ağaoğlu Şirketler Grubu, ülkemizin endüstri merkezi olan Bursa Kayapa Organize Sanayi Bölgesinde ve Osmaniye Organize Sanayi Bölgesin'deki fabrikalarıyla üretim yapmakla birlikte, Türkiye'nin sanayisi gelişmiş tüm illerindeki 200'ü aşkın temsilcileriyle müşterilerin çözüm ortağı olmaya devam etmektedir.
 Müşteri odaklı çalışma stratejisi ile "en iyi" olmayı hedeflemek, insan kaynaklarına gereken önemi vermek, gelişimin kaynak yaratmaktan geçtiğini unutmamak, iş ahlakını ve dürüstüğü "olmazsa olmaz" koşul haline getirmek ve ülkemize güç katmanın güç verdiğinin bilincinde olmak en temel ilkesidir.  Müşteriler için değer yaratmak, beklentilerine kalite ve istikrarla karşılık vermek ilk önceliğidir. Ürünlerine sahip çıkmak ve satış sonrasında da müşterilerinin yanında olmak görevidir.  Kalitede, hizmette en iyi olmak ve sahip oldukları bu imajı korumak ana hedefidir. Bu hedefe ulaşmak üzere faaliyet gösterilen alanlarda yönetimi üstlenmek ve piyasada lider olmak temel ilkesidir.  Ürün ve hizmet kalitesi, çalışanların kalitesiyle başlar. En iyi personeli ve yetişkin insan gücünü topluluğuna çekmek ve istihdam etmek, insan yeteneklerinden, gücünden ve yaratıcılığından azami fayda sağlamak; verimliliklerini artırmak, gelişmelerine imkân tanımak, iş birliği ve dayanışmanın yeşerdiği bir çalışma ortamı yaratmak, Yalçın Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun kuşaklar boyu devamlılığını sağlamak için seçtiği yoldur.  Tüm ilişkilerinde adilane, karşılıklı yarar sağlamak amacıyla, iyi niyet ve anlayışla davranmak, yasalara ve ahlak kurallarına daima uymak ilkesidir. Bugünün insanına ve gelecek kuşaklara karşı sorumluluklarını yerine getirmek, öncüsü olduğu ve vazgeçemeyeceği bir başka temel ilkesidir. Türkiye için, çevre koruma bilinciyle davranmak ve bu bilinci yaymak görevidir.
Yalçın Ağaoğlu Group Personel alımlarını kariyer.net üzerinden yapmakta olup, İstanbul bölge temsilcisi, Afyon aksaray Teknik satış mühendisi, adana afyon aksaray bölge temsilcileri pozisyonları için personel alımı yapmaktadır.
Yalçın ağaoğlu group açık poziyonları görmek ve iş başvuru adresi: http://www.kariyer.net/is-ilanlari/yalcin-agaoglu-groupis-ilanlari/5011/29894/?a=2
Yalçın Ağaoğlu Group genel iş başvurusu ve başvuru formu adresi: http://www.yalcinagaoglugroup.com.tr/ik.html

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder