9/12/2021

2022 Kurban Bayramı MesajlarıOrjinal

2017 Kurban Bayramı MesajlarıOrjinal
2022 yılında yaşayacağımız kurban bayramı için orjinal mesaj listesi hazırladık. Whatsapp, facebook, twitter gibi sosyal paylaşım sayfalarınızda sevdiklerinize daha kimsenin duymadığı en yeni, en sıcak bayram mesajlarını istediğinizi yazabilirsiniz.
Ama öncelikle 2022 yılının kurban bayramını göremeyen ahirete intikal eden veya bayram günü boyuncada ahirete intikal etmeye devam edecek olan müslüman kardeşlerimize şimdiden haktan rahmet, yakınlarınada başsağlığı diliyorum.

*Kalbinizde Allah'ı hoşnut edecek amellerinizin çoğalması dileği ile hayırlı bayramlar.

*Allah cümlemizi Anne baba rızasını alabilen kullardan eylesin bayramınız mübarek olsun.

*Bugün büyüklerimizi arama günüdür. Bugün büyüklerimizi sayma günüdür. Bugün büyüklerimizi hoşnut etme günüdür. Allah cümlemizi büyüklerimize ikramla muamele edip, yaşlılığımızda ikram gören kullardan olmayı nasip etsin. Hayırlı bayramlar.

*Ailenizle hanenizde sevgi ve muhabbetiniz daim olsun. Kurban Bayramınız mübarek olsun.

*Allah ahiret hayatında amel defteri kapanmayan kullarından olmayı nasip etsin. Bayramız mübarek olsun.

*Allah cümlemize Kelime-i Tevhid'le yıkanıp temizlenen kalp, dua ile tatlanan dil, yardım için uzatılan el nasip etsin. Kurban bayramınız mübarek olsun.

*Dini bayramlarımızdan olan Kurban bayramına bizi ulaştıran Allah'a Hamd'olsun. Daha nice bayramları görmeniz dileği ile bayramınız mübarek olsun.