12/30/2021

Trafik Kazasında Ölen Ünlülerin İsimleri

  Hiç yorum yok
Trafik Kazasında Ölen Ünlülerin İsimleri
Bugüne Kadar Trafik Kazasında Ölen Ünlüler Kim?

Geçtiğimiz günlerde ünlü sinema sanatçısı Necdet Tosun'un oğlu tiyatrocu Erdal Tosun'un hayatını kaybetmesiyle dikkatleri çeken konu trafik kazasında bu güne kadar ölen Türk sanatçıları ünlüleri kimler sorusu akıllara geldi. Bir televizyon programında trafik kazası sonucu ölen bazı ünlülerin isimleri verildi ancak 2-3 tane isim akıllara gelmedi. Bizde geçmişten 2016 yılına kadar trafik kazasında öldüğü bilinen isim listesini aşağıya sıralıyoruz.
İster ünlü olsun ister ünlü olmasın insan hayatı değerlidir. Direksiyon başında pek kimsenin aklına gelmez ama o tutulan yanlış kullanıldığı taktirde belkide bir başkasının ciğerini yakabilir. Bu nedenle ilk olarak bütün sürücülere lütfen dikkatli araç kullanın, kurallara uyun diyoruz.
Ama bir çağrımızda yayalara.
Tıpkı sürücüler gibi yayalara ait trafik kuralları vardır. yanlış bir hareket kazaya sebebiyet vermektedir. Bu nedenle sayın yayalar lütfen  trafiği tehlikeye sokayacak davranışlarda bulunmayın ve sizlerde kurallara uyun. Özelliklede karşıdan karşıya geçerken kulağınızda ya müzik dinlediğiniz kulaklık veya kulağınıza dayadığınız cep telefonu olmasın. Karşıdan karşıya güvenli geçişinizi yapın sonra müzik mi dinliyorsunuz, telefonlamı konuşuyorsunuz ne yapıyorsanız yapın.

Şimdi sıra trafik kazasında bugüne kadar kaç ve hangi ünlü hayatını kaybetti?
Necdet Tosun,
Erdal Tosun,
Kerim Tekin,
Barış Akarsu,
Ali Özütemiz (Kıvırcık Ali),
İsrafil Köse,
Önder Somer,
Mehmet Emin Toprak,
Ajlan Büyükburç,
Ahmet Tarık Tekçe,
Boran Kaya,
Uzay Heparı,
Onur Bayraktar,
Gökhan Semiz,
Esengül,
Metin Oktay,
Aylin Urgal,
Sevim Tanürek,
Abdullah Papur,
Hüseyin Mayadağ,

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder