9/10/2021

Ev Yapımı Krem Temizleyici Yapımı Ev Yapımı Krem Temizleyici Formülü

  Hiç yorum yok
Ev Yapımı Krem Temizleyici Yapımı Ev Yapımı Krem Temizleyici Formülü
Kimyasal olmayan evde yapılan krem temizleyici nasıl yapılır? Kimyasal olmayan evde yapılan krem temizleyici nasıl yapabilirim?
Kimyasal madde içermeyen evde kullanmak için krem temizleyici yapmak kolaymı? Kimyasal madde içermeyen evde kullanmak için krem temizleyici yapmak için içine hangi malzemeler konuyor nerede bulabilirim? Kimyasal madde içermeyen evde kullanmak için krem temizleyici yapmak malzemeler nerde satılıyor?
Evet bu soruların hepsinin cevabını aşağıdaki makalemizi okuyunca fikir edinebileceksiniz.
Evde krem temizleyiciyi hemde kimyasal olmadan gerekli olan malzemelerin tümünü her yerde bulmak mümkün üstelik evlerimizde bulunabilen malzemelerden yapılıyor desem yeridir.

Evlerimizde, iş yerlerimizde, mutfakta kısacası ovulması gereken tüm yüzeylerde krem temizleyicilerden çoğumuz yararlanırız. Ama günümüzde marketten aldığımız krem temizleyiciler kimyasal içerikler barındırdığı için özellikle mutfakta kullanımı sağlık açısından son derece zararlı olduğunu artık herkes biliyor.
Peki kimyasal olmyan krem temizleyiciyi nerde bulabilirim nasıl elde edebilirim derseniz, işte size kimyasal içerik olmayan krem temizleyici formülü;

Kimyasal Barındırmayan Ev Yapımı Krem Temizleyici Nasıl Yapılır?
Ev Yapımı Krem Temizleyici Malzemeleri:
1 yemek kaşığı dolusu sıvı olmayan katı arap sabunu,
2 yemek kaşığı dolusu karbonat,
2 yemek kaşığı dolusu çamaşır sodası.

Ev Yapımı Krem Temizleyici Yapılışı:
Bir kaseye arap sabunu, karbonatı, çamaşır sodasını koyup iyice karıştırın ve cam bir kavanoza doldurup ihtiyacınız olduğu zaman, lavabolarda, fayanslarda kısacası ovulması icap eden her yerde gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder