11/15/2016

Sürekli Devamlı YÂ HALİM EL-HALİM Okumak Neye Nelere İyi Olur?

  Hiç yorum yok
Sürekli Devamlı YÂ HALİM EL-HALİM Okumak Neye Nelere İyi Olur?
Devamlı YÂ HALİM EL-HALİM Okumanın Okumaya Devam Etmenin Hikmeti Faydaları Neler?

Allah'ın 99 Emsasından biri olan El-HALİM ismi "Suçlara karşı hemen ceza vermeyen, yumuşak davranan, süre veren" anlamına gelmektedir.

Sayısız EL-HALİM Okumanın Şifaları hakkında uzmanlar faziletlerini şöyle açıklıyor ve uzmanlar Yâ Halim zikrini bazı durumlar için aşağıdaki gibi tavsiye ediyor.

"Her kim Arifler zümresinden olmak isterse, Allah'ın Yâ Halim ismini herhangi bir sayı olmadan mümkün mertebe hergün okursa ve okumaya devam ederse, Allah'ın izni ile Alimler zümresine girer".

"Her kim merhamet sahibi olmak isterse, Allah'ın Yâ Halim ismini herhangi bir sayı olmadan mümkün mertebe hergün okursa ve okumaya devam ederse, Allah'ın izni ile Yâ Halim ismini zikreden merhametli olur".

"Her kim sözünün başkasına geçmemesinden şikayetçi ise ve sözü geçer biri olmak istiyorsa, Allah'ın Yâ Halim ismini herhangi bir sayı olmadan mümkün mertebe hergün okursa ve okumaya devam ederse, Allah'ın izni ile Yâ Halim ismini zikreden sözü geçen biri olur".

"Her kim Taata yönelmek isterse, Allah'ın Yâ Halim ismini herhangi bir sayı olmadan mümkün mertebe hergün okursa ve bu zikre devam ederse, Allah'ın izni ile Taata yönelir".

"Her kim çok sinirli olup bu durumdan kendiside şikayetçi ise ve sinirli olmaktan kurtulmak istiyorsa, Allah'ın Yâ Halim ismini herhangi bir sayı olmadan mümkün mertebe hergün okursa ve bu zikre çokça devam ederse, Allah'ın izni ile sinirlilikten kurtulur".

"Her kim çok asabi biri olup asabi olmaktan kurtulmak istiyorsa, Allah'ın Yâ Halim ismini herhangi bir sayı olmadan çokça hergün okursa ve bu zikre sürekli devam ederse, Allah'ın izni ile asabi olmaktan kurtulur".

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder