9/09/2021

Hindistan Ceviziyle Diyet

  Hiç yorum yok
Hindistan Ceviziyle Diyet
 Hindistan Ceviziyle yapılan Diyet Zayıflatırmı?

Kilo sorunu olanlar için hindistan ceviziyle yapılan diyet çoğu kişiye göre kilo aldırır deniyor. Ancak öyle bir açıklmaya denk geldimki hindistan cevizi kilo aldırmak yerine vücutta fazla yağları yakan yiyecekler arasına girmiş. Meğer hindistan cevizi metabolizmayı hızlı bir şekilde çalıştırararak yenilen gıdaların hızlı olarak yakmasını sağlıyormuş. Buda kilolu olan erkeklerin veya bayanların hayatlarını düzene koymasını sağlıyormuş. Bakalım açıklamalar nasılmış?
Hindistan ceviz yağı metabolizmanın hızlı bir şekilde çalışmasını sağlayarak, size hayatı daha düzenli yaşama şansını sunar. Bu nedenle sindirim sistemini hızlı çalıştırdığından yediklerinizi daha çabuk eritirsiniz. Bu da sizin metabolizmanızı hızlandırır.. Özellikle sürekli kabızlık sorunu yaşayanlar için bu yağ oldukça ideal bir besindir. Sizde var olan kabızlığı yok ederek, sindirim kanallarınızın daha sağlıklı bir şekilde çalışmasına katkıda bulunur. Hindistan cevizinin içinde yoğun miktarda A vitamini, D vitamini, E vitamini ve K vitamini bulunmaktadır. Hem zayıflatan hem de zengin lif içeriği ile bağışıklığınızı koruyan bu gıdayı hayatınızdan asla eksik etmeyiniz. Salata yaparken beyaz kısmını rendeleyebilirsiniz. Yağını ise her sulu yemeğe ilave ederek, tüketebilirsiniz. Uzman diyetisyenleri tavsiyesi olan Hindistan cevizi ve yağı gerçekten zayıflamak isteyenler için oldukça ideal bir gıda takviyesidir.
kaynak: bilgiustam
Bu bilgiden sonra sanırım birçok kilolu kişiler hindistan cevizi diyetini uygulamayı deneyeceklerdir. Ancak benim daha önce duyduğum bir bilgiyide yazmadan geçmeyeceğim.
Halk arasında yumurta alerji yapar denilir. Bu yanlış bir bilgiymiş yumurta; alerjisi olanın alerjik reaksiyonlarını tetiklermiş yani yumurta alerji yapmıyor alerjiyi ortaya çıkarıyor. Ancak alerjiyi ortaya çıkaran sadece yumurta değilmiş. Çilek ve hindistan cevizide alerjiyi ortaya çıkaran gıdalardan bazıları. Bu nedenle alerjisi olduğu bilinen kişiler yukarıdaki diyeti uygulamak isterse dikkatli olmalarınıda tavsiye ederim.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder