9/09/2021

Elmaylayla Yapılan Diyet Ayda Kaç Kilo Verdirir

  Hiç yorum yok
Elmaylayla Yapılan Diyet Ayda Kaç Kilo Verdirir
Elmayla Yapılan Diyet Zayıflatırmı

Elmanın zayıflattığı birçok uzmanlar tarafından açıklandı. Özellikle aç Karına elma yemeyi tavsiye ediyorlar. Elma ile diyetin yanısıra elmanın cildede büyük faydası olduğu yıllardır söylenmekte. Hatta büyüklerimiz hep "elma yeki cildin güzel olsun, elma yanaklı olursun" derlerdi. Şidmi geçelim konumuza Elma ile Diyet nasıl yapılıyor? Elma Zayıflatıyormu? Elma Diyeti Nasıl uygulanıyor? Hangi Elma zayıflatır? konumuza... Diyet konusunu araştırırken birçok kilo sorunu olan kişilere çok faydalı olacağını düşündüğüm bir makaleye denk geldim. O makalede yazılı olan elma diyeti hakkındaki bilgileri sizlerle paylaşacağım.
Elmanın içeriğinde bulunan bir takım elementlerin vücutta bulunan yağları yakma özelliği bulunuyor. Elmanın içindeki hangi madde zayıflatıyor hangi madde yağları yakıyor derseniz, elmanın içinde bulunan polifenol maddesidir ve her yemekten önce elma yemekle ayda 5 kilo verilebiliyor.
Öncelikle elma diyeti nasıl yapılır bunun bilgisini verelim. Meyvelerin hangisi olursa olsun kesinlikle yemek sonrası tüketilmez.  Yemekten sonra yenen meyveler zayıflatmadığı gibi kilo aldırır bu sebeple meyveleri yemeklerden yarım saat önce yenmelidir. Buna görede Elmada her öğünden yarım saat önce yenmeliki içeriğindeki madde tokluk hissini verebilsin.
Sağlıklı zayıflamak için yemeklerden yarım saat önce yenen elma tokluk hissi vererek, doğal olarak sofradada az yemek yiyeceksiniz bunun sonucundada bu şekilde devam ederseniz bir kaç ayda 10 kiloya kadar fazla kilolarınızdan kurtulabilme şansınız doğuyor.
Elma diyetiyle aşırı zayıfladığınızı hissettiğiniz zamanda Elma diyetine son vermeyip günlük 1 tane elmaya düşürebilirsiniz. Çünkü birden elma diyetine son vermek kiloları tekrar almanıza sebep olur. Eğer bir diyetisyene gitmiş iseniz ve diyetisyeniniz size bir diyet programı vermişse o programa elma diyetinide ilave ederek daha hızlı zayıflamanızda mümkün. Zayıflamak için yeşil elmamı? Kırmızı elmamı? Sarı elmamı derseniz hiç farketmiyor. Hangisini seviyorsanız tarif edilen şekle uyun yeterli...
Burada fazla kilolardan kurtulmak için Elma diyetinin nasıl yapıldığını yazdık ama birde kilo almak isteyenler içinde bir dip not düşelim. Zayıf kişilerin kilo alması için elma diyetide öneriliyor ama elmayı aç karına değil yemeklerden sonra yenmesi öneriliyor. Yemeklerden sonra yenen elma zayıf olan kişiye kilo aldıracaktır. Çünki elmada hatta bütün meyveler zengin lif içeriğine sahip bu nedenle zayıf erkekler zayıf kadınlar meyveleri yemeklerden sonra tüketirlerse kilo almaya başlayacaklardır.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder