9/09/2021

Stresin Yüksek Tansiyonun Çaresi

  Hiç yorum yok
Stresin Yüksek Tansiyonun Çaresi
Yüksek Tansiyona Çare Strese Çözüm Nedir?

Günlük yaşantımızda çok çeşitli sebeplerden dolayı insanlar strese girmekte. Bazı insanlardada bir takım rahatsızlıklardan dolayı yüksek tansiyonda bulunmakta.
İnsanların bir kısmı maddi bunalımlardan, bir kısmı borçtan, bir kısmı iş sıkıntısından, bir kısmı ailevi sorunlardan, bir kısmı yapmak isteyip ama yapadıklarından, bir kısmı boşluğa düşmekten gibi bir sebeplerden dolayı stres yaşamaktalar.
Bazı insanlardada gerek yaşa bağlı olarak, gerek kalıtımsal rahatsızlıklardan dolayı ve gerekse beklenmedik ani gelişen olaylar karşısında yüksek tansiyona maruz kalabiliyorlar.
Bilir kişilerin araştırmasına göre strese çok iyi gelen ve yüksek tansiyonada çok iyi gelen bir sonuca ulaşılmış.
Uzmanların vardığı sonuca göre stres ve yüksek tansiyon problemi olanlar haftada en az 1 günü kendilerini ayırıp o günü tembellik yaparak geçirmeleri gerekiyormuş. Eğer haftada 1 gün veya 2 gün tembellik yaparak geçiren kişilerin yüksek tansiyonalarına ve streslerine çok iyi geldiği söyleniyor.
Uzmanların tavsiyesi olan tembellik acaba gerçekten işe yarıyormu deneyin. Sizlerinde vardığı sonucu yorum kısmında belirtiniz. Yorumlara göre tembellik bakalım ne kadar fayda ediyor? Doğal anket olsun yapmıl olalım bakalım uzmanlar haklımı?

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder