9/09/2021

İlişkide Kadınlarmı Daha Sadık Erkeklermi Daha Sadık

  Hiç yorum yok
İlişkide Kadınlarmı Daha Sadık Erkeklermi Daha Sadık
Bir İlişkide Kimler Sadıktır?

Psikolojik bir araştırma yapılmış. Bu araştırma ilişkide sadakat üzerine yapılmış. Yazının buraya kadar olan kısmını okuyunca, erkekseniz "elbetteki erkekler daha sadık" diyeceksiniz. Kadınsanız "elbetteki kadınlar daha sadık" diyeceksiniz. Aslında araştırma sonuçlarına göre ne erkek kadına, nede kadın erkeğe daha fazla sadıktır diye birşey söz konusu olmadığı ortaya çıkmış. Kadının bir erkeğe veya erkeğin bir kadına sadık olma olasılığından daha fazla olan bir başka olasılık varmış.
Yapılan psikolojik araştırma aslında bazı sorulara artık nokta koyacak gibi görünüyor. Bu araştırma sonucu kadın sevgili sadık olurmu, erkek sevgili sadık olurmu, eşim bana sadıkmıdır, sevgilim bana sadıkmıdır, nişanlım sadıkmıdır, sözlüm sadıkmıdır gibi akıllarda yer eden sorulara bir cevapta olacak.
Sadakat konu olunca peki hiç aklınıza "acaba sadakat olasılığı akılla ilgilimidir" diye gelirmiydi? Açıkcası benim aklıma hiç gelmezdi. Ama Psikolojik araştırmalara göre zeki olan insan gruplarında, karşı tarafa daha sadık olma olasılığının diğer bütün seçeneklerden daha fazla bir olasılıkta olduğunu ortaya çıkarmış.
Kısacası sadakati artık zekaya göre değerlendireceğiz galiba. Birlikte olduğunuz insan aptal biriyse korkacaksın çünkü araştırmalara göre sadık olma oranı düşük oluyor:)))
Zeki olan insana ise son derece güven çünkü sadık olma olasılığı yüksek oranda.
Bana göre aptal olan bir insan ilişkide olduğu kişiye sadık değilse yakayı ele verir. Zeki olan ise yaptığı gizli kabahatlari saklamakta ustadır. O yüzden zeki insanlar daha sadık denilmiş olabilir. Sizlerde yorum kısmından fikirlerinizi bizimle paylaşırsanız seviniriz.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder