9/09/2021

Erkekler Kadınlarla Muhabbeti Neden Sever

  1 yorum
Erkekler Kadınlarla Muhabbeti Neden Sever
Erkekler Kadınlarla Sohbet Etmeyi Niye İster?

Erkek Sohbet İçin Niye Kadınları Tercih Ediyor? Sorusunu bir çok kişi merak etmiştir ama nedenini sebebini nedense pekte araştırma gereğini duymamışlar. Ama bu konu üzerinde bilim insanları araştırma yapma gereğini duymuş ve sonuç ne olmuş diye soracak olsak hemen hemen birçok kişi
"Niye olacak erkekler kadınlardan hoşlanıyor"
"Erkekler kadınları etkilemek için sohbet eder"
"Erkeklerin kadınlarla konuşma sebebi kadınları tavlamak"
Gibi ve bunlara benzer cevaplar verilirdi.
Oysaki erkeklerin kadınlarla konuşma istekleri bu yukarıdaki yazdıklarımız gibi değilmiş.
Uzmanların araştırmalarına göre erkeklerin kadınlarla konuşma istekleri neymiş sizleri fazla merak içinde bırakmayalım paylaşalım.
Uzmanlar yaptıkları araştırmada bir erkeğin bir kadınla en az 5 dakika sohbet etmesi yani konuşması sonucu, erkeklerin zihinsel olarak çok rahatladığı gözlemlenmiş.
Peki erkekler kadınlarla sohbet edince zihinsel olarak neden rahatlıyor? sorusunu sorabilirsiniz. Bende sordum merak ettim ve araştırdım ama sebebi hakkında hiç bir açıklamaya rastlamadım. Bende fikir yürüttüm. "Kadınlar çok ince fikirli, hoşgörülü, anlayışlı, adil, erkeğin ne istediğini çok iyi bilen ve iyi bir dinleyici oldukları için erkekler bir kadınla muhabbet ettiğinde zihinsel olarak rahatlıyordur" diye düşündüm.
Sizlerinde erkekler kadınlarla konuşunca niye rahatlıyor konusu hakkında fikriniz varsa bizlere yorum kısmından yazarak belirtebilisiniz. Bu sayede toplum görüşü çoğunlukta ne düşünüyor hep birlikte öğrenmiş oluruz.

1 yorum :

  1. Yukardaki verilmis olan yorum cok doguru, kadinlar dinlemesini bilen ozellikle bir erkekle konustuklari zaman dinleme yeteginini cok iyi kullanirlar, nedeni ise bir erkegin kendisi ile konusmasi ve fikir olsun sorun olsun akil sormak olsun paylastigi icin kadin incelik gosterip dinler ve gerekirse secenekli cozumler sunabiliriler. Erkekler kadinlarla konusmayi sever cunlu kadin narin varliktir ve analarida bir kadin oldugu icin kadinin dinleyip anlama ve cozumsel yaklasicagini bildigi icin kadinla konusmaktan zevk alir hatta hatta konusma esansinda bir cok erkek ozguvenini kazanip yada guclendirip mutlu bir psikoloji ile sohbete son verir.

    YanıtlaSil