10/14/2016

129 Defa Yâ Lâtif El-Lâtif İsmi Niye okunur Neye İyi Gelir?

  1 yorum
129 Defa Yâ Lâtif El-Lâtif İsmi Niye okunur Neye İyi Gelir?
Allah'ın Yâ Lâtif El-Lâtif İsmi Ne İçin 129 Defa Okunur

129 defa Yâ Lâtif veya aynı manaya gelen El-Lâtif isminin hikmetini faziletini yazmaya başlamadan önce, Yâ Lâtif isminin Türkçe ne manaya geldiğini yazalım.
Allah'ın 99 isminden biri olan Yâ Lâtif veya El-Lâtif isminin Türkçe anlamı "En ince işlerin bütün inceliklerini bilen; kullarına iyilikler ulaştıran".
Bu kısa ma önemli bilgiyi verdikten sonra şimdide uzmanlar 129 defa Yâ Lâtif veya aynı manaya gelen El-Lâtif isminin zikrinin fazileti hikmeti şifası hakkında ne diyor onu yazalım.

Allahın Yâ Lâtif El-Lâtif İsmini 129 Defa Zikretmenin Hikmeti
Konunun uzmanları diyorki;
"Her kim bir dileği varsa ve Allah'tan bu dileğinin gerçekleşmesini istiyorsa, 129 defa Allah'ın Yâ Lâtif veya aynı manaya gelen El-Lâtif ismini okursa, Allahın izniyle Yâ Lâtif ismi 129 defa okuyan kişinin dilekleri yerine getirilir. 16641 defa okunmasıda tavsiye edilir."

"Her kimin kısmeti kapalıysa ve Allah'tan kısmetinin açılmasını istiyorsa, 129 defa Allah'ın Yâ Lâtif veya aynı manaya gelen El-Lâtif ismini okuduğu taktirde, Allahın izniyle Yâ Lâtif ismi 129 defa okuyan kişinin kısmeti açılır. 16641 defa okunmasıda tavsiye edilir."

"Her kimin rızkı azsa ve Allah'tan rızkının artmasını çoğalmasını istiyorsa, 129 defa Allah'ın Yâ Lâtif veya aynı manaya gelen El-Lâtif ismini okuduğu taktirde, Allahın izniyle Yâ Lâtif ismi 129 defa okuyan kişinin rızkı artar bollaşır çoğalır. 16641 defa okunmasıda tavsiye edilir."

1 yorum :