5/31/2016

Allahın EL-MÜ'MİN YÂ MÜ'MİN İsmi 167 Defa Niye Okunur?

  Hiç yorum yok
Allahın EL-MÜ'MİN YÂ MÜ'MİN İsmi 167 Defa Niye Okunur?
167 Kere EL-MÜ'MİN Okumanın Fazileti Şifaları

Allah'ın EL-MÜ'MİN ismini 167 okumanın faydaları neler?
"Gönüllerde iman ışığı uyandıran; kendine sığınanları koruyup rahatlatan" Anlamına gelen Allah'ın güzel isimlerinden biri olan El-Mü'min Esması'nın şifaları, faziletleri, faydaları elbetteki yazmakla bitmez. Biz 167 defa El-Mü'min esmasının bilinen faydalarını yazalım. El-Mü'min esması Yâ Mü'min olarakta zikredilebilmektedir.

EL-MÜ'MİN Diye Okumanın Nelere Faydası Var?
1- Her gün sabah namazının arkasından 167 defa Yâ Mü'min veya El-Mü'min ismini okumak; sıkıntıya düşmekten korunmayı sağlar.
2- Her gün sabah namazının arkasından 167 defa Yâ Mü'min veya El-Mü'min ismini okumak; Yalandan uzak kalmayı sağlar.
3- Her gün sabah namazının arkasından 167 defa Yâ Mü'min veya El-Mü'min ismini okumak; Küfürden uzak kalmayı sağlar.
4- Her gün sabah namazının arkasından 167 defa Yâ Mü'min yada El-Mü'min ismini okumak; Riyadan iki yüzlülükten uzak olmayı sağlar.
5- Her gün sabah namazının arkasından 167 defa Yâ Mü'min veya El-Mü'min ismini okumak; zinadan uzak olmayı, zinaya düşmemeyi sağlar.
6- Her gün sabah namazının arkasından 167 defa Yâ Mü'min yada El-Mü'min ismini okumak; kibirden uzaklaşmayı, kibirlenmek gibi kötü bir huydan uzak olmayı sağlar.
7- Her gün sabah namazının arkasından 167 defa Yâ Mü'min yada El-Mü'min ismini okumak; Hasetten uzaklaşmayı sağlar.
8- Her gün sabah namazının arkasından 167 defa Yâ Mü'min veya El-Mü'min ismini okumak; kötü ahlaktan korunmak, kötü ahlak sahibi olmamak yani kötü ahlaklı olmamayı sağlar.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder