12/22/2021

Astral Seyahati Deneyenler Kimler Astral Seyahati Kimler Denedi?

  1 yorum
Astral Seyahati Deneyenler Kimler Astral Seyahati Kimler Denedi?
Astral Seyahati Kimler Yapıyor? Astral Seyahatte Neler Yaşanıyor?

Dünyada Astral seyahat yaptığını denediğini söyleyenler var. Ben en yakınım olan birinin farkında olmadan astral seyahat yapmış olduğunu biliyorum. Yakın tanıdığım kişi o dönemler bunun adının astral seyahat olduğunu bile bilmiyordu, hoş bende bilmiyordum. O sıra Astral seyahat yapan kişi daha sonrasında "peki nasıl oluyor" soruma, "ruhum bedenimden çıktı acaip huzurluydum ve herkesi gördüm. Kendimide.. Kendimi görünce çok korktum ve o korkuyla aniden bedenime girdi ruhum ama belirli bir süre geçene kadar bana kimse dokunamadı elektrik çarptı" dedi.
Benim yakınımda olan birinin astral seyahat yaptığını paylaştım. Sizlerinde astral seyahatleri olduysa veya astral seyahat denemesi yapmışsanız yorum yaparak bu konuyu merak edenleri bilgilendiriniz.
Not: Yalnızca  Astral seyahat hakkında sorusu olanların sorularına, astral seyahat gerçekleştirenlerin ve astral seyahat denemeleri olanların yorumları yayınlanacaktır. Konu dışı yorumlar yayınlanmayacaktır.
Astral Seyahat yani ruhun bedenden ayrılması beşinci boyuta geçmesi hakkında merak edilen tüm detaylı bilgiye aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.
https://bizimzaman.blogspot.com/2016/02/astral-seyahat-varm-astral-seyahat.html

1 yorum :