9/10/2021

Zayıflamak İçin Çok Etkili Kür

  Hiç yorum yok
Zayıflamak İçin Çok Etkili Kür
Vücutta Yağlardan Kurtulmak İçin Kolay Yapılan En Etkili Kür Nedir?

Vücutta biriken yağlar nedeniyle meydana gelen kilo gözlerden kaçmayacak kadar sorun olmaktadır. Kimiz spor yaparak, kimimiz diyet yaparak çeşitli eylemlerle bu yağlardan dolayısı ilede kilolardan kurtulmak için çaba sarfederiz.
Şimdi size 3-4 ay yapacağınız bir uygulamayı yazacağım.
Bu uygulamanın herhangi bir sağlık açısından zararı olmadığını uzmanlar altını çizerek söylüyor ama biz yinede yazacağımız uygulamanın içinde bulunan maddelere karşı bilinen bir alerjiniz varsa bunu yapmamanızı öneriyoruz.

Uzmanların sağlık açısından hiç bir zararı olmadığını söyledikleri malzeme vücuda alındığında bir sünger vazifesi gördüğünü ve vücuttaki tüm yağları kendine çektiğini söylüyor. Peki sünger gibi yağları çeken bu malzeme nedir? Yoğurt ve kara buğday.

Şimdide uzmanların tarifini verelim. 1 çay bardağı yoğurdun içine 1 tatlı kaşığı kara buğdayı koyup karıştırıyorsunuz ve bekletmeden sabahları aç karnına kaşık kaşık çiğnemeden ağızda bekletmeden yutuyorsunuz. Bu uygulamaya 3-4 ay devam etmeniz gerekiyor. Ayrıca yoğurt ve kara buğday kürünü mutlaka aç karnına yapmalısınız hatta bu kürü kahvaltı yerinede yapabilirsiniz. Kürü yaptıktan sonra hemen kahvaltı yapmayın çünkü yoğurt ve kara buğday kürünü uyguladığınızda midede şişecektir hemen kahvaltı yapacak olursanız hazımsızlık çekersiniz rahatsız olursunuz bu nedenle sabahları aç karnına bu kürü uygulayın ve hemen kahvaltı yapmayın. Vücudunuzdaki yağlardan kolay bir şekide kurtulun. Valla ben deneyeceğim... Sizlerde denerseniz lütfen sonucu sayfamızda yorumlarınızda paylaşın.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder