2/16/2021

Selda Alkor Yaşıyormu Selda Alkor Hayattamı Ne Zaman Nerede Doğdu Oynadığı Filmler

  Hiç yorum yok
Selda Alkor
Selda Alkor'un Doğum Tarihi Burcu Ve Rol Aldığı Filmler

Türk sinemasının çok beğendiğim oyuncularından olmakla birlikte en güzel yüze sahip olduğunu düşündüğüm bir karakterdir. Oynadığı her rolü çok çok başarılı bir şekilde üstlenmiştir. Onun oynadığı hiç bir dizi veya film yapmacıkla alakası olmayıp sanki diziyi yada filmi yaşıyormuşsunuz gibi hissettirir. Selda Alkor'un bilinen bir sağlık sorunu olmayıp beğendiğim ve çok taktir ettiğim oyuncu hayattadır.
Selda Alkor 3 ocak 1943 Konya doğumludur ve kendisi çerkes kökenlidir.
Selda Alkor birçok dizi ve sinema filmlerinde roller almıştır. Oynadığı Asmalı Konak dizisinde sümbül anne eşarpları sayesinde moda olmuş ve kapış kapış alınmıştır. Bu sayede eşarp üreticileri nasibini dizi ve Selda Alkor sayesinde almıştır.
Aldığı rollerden bazıları;Cumartesi Senin Pazar Benim, Dişi Kartal, Fırtına Beşler, Geceler Yarim Oldu, Kalpsiz, Sokak Kızı, Vatan Kurtaran Aslan, Zehirli Kucak, Ayrılık Olmasaydı, Bir Annenin Gözyaşları, Bir Katil Sevdim, Bırakın Yaşayalım, Dördüde Seviyordu, Sen Benimsin, İdam Günü, Gözyaşlarım, Leylaklar Altında, Yara, İftira, Bir Şarkısın Sen, Kadere Boyun Eğdiler, Ninno, Yiğitlerin Türküsü, Bir Kadın Bir Yaşam, Yeşilçam Denizi, Cumbadan Rumbaya, Yanık Koza, Tozlu Yollar. Dizi ve filmlerde aldığı roller karakter isimleri aşağıdaki bölümde sıralanmıştır.

Selda Alkor'un Burcu Nedir Burcunun Özellikleri Nelerdir?
Selda Alkor'un burcu Oğlak olup özellikleri ise Oğlak burcu olanlar hayata ya çok erken başlar yada hayata çok geç kalırlar. Oğlaklar kendinden emin ve güçlüdürler. Sevgi ve ilgiye özlem içinde olurlar. Oğlaklar aşırı hassastır duygularını dışa vuramazlar. Çok titiz ve olayları çok ciddiye alırlar. Oğlakların mizahi yönleri çok gelişmiştir. Espiriyi çok iyi algılar ve çok iyi espiri yetenekleri vardır. Oğlaklar doğal olmayan hiç bir şeyden hoşlanmazlar hatta nefret ederler. Oğlaklar sabırlıdırlar. Oğlak burcunda doğanlar kıvrak zekaya sahiptirler ani bir durum karşısında zekice savunmasını yapar.

Selda Alkor'un Uğurluları Şanslıları Neler?
Selda Alkor'un uğurlu şanslı sayısı rakamı 8
Şanslı uğurlu günü cumartesi
Şanslı uğurlu taşları turkuvaz, kaplangözü, ametist ve garnet
Şanslı uğurlu renkleri koyu kahverengi, siyah ve koyu gri

Selda Alkor Filimleri Selda Alkor Hangi Filmlerde Rol Aldı Aldığı Roller Adı Nedir?
Ava Giden Avlanır LASTİK FATMA, Buzlar Çözülmeden HATÇE, Güneşe Giden Yol HANDAN, Senede Bir Gün NAZLI, Çiçekçi Kız NUR, İnatçı Gelin AYŞEGÜL, Altın Kollu Adam LALE, Ayrılık Şarkısı HEMŞİRE LEYLA, Boyacı LEYLA, Boğaziçi Şarkısı MİNE ve TÜLAY, Erkek ve Dişi SEVTAP, Fakir ve Mağrur GÜL, Göklerdeki Sevgili YILDIZ, Kadın Avcıları GÜL, Katillerde Ağlar ARZU, Konforlu Necla NECLA, Sarı Gül SUZAN, Silahlar Patlayınca AMBER, Yakut Gözlü Kedi AYLİN, Yemin Ettim Bir Kere ASLI, Yosma LEYLA, İntikam Uğruna SEMRA, Akşam Yıldızı FOSFORLU, Elveda MERAL, Evlat Uğruna OYA, Kaderim Ağlamakmı SELMA, Kırbaç Altında FERAYİ, Merhamet FATMA vr NEVİN, Osmanlı Kabadayısı NAZLI, Yarın Çok Geç Olacak GÜNER, Ölünceye Kadar ELVAN, Baharda Solan Çiçek SELMA, Erikler Çiçek Açtı ÇİNG ve NESLİHAN, Günahsızlar SELMA, İlk Ve Son NECLA, Şafak Sökmesin MERYEM, Esmerin Tadı Sarışının Adı SUZAN, Fakir Kızı Leyla LEYLA, Gelin Ayşem AYŞE, Yaşamak Ne Güzel Şey MUALLA, Kartallar Yüksek Uçar HANIM AĞA, Şeytanın Kurbanları SELDA, Kopgel Taksi SELDA, Hayat Bazen Tatlıdır SELDA, Böylemi Olacaktı SÜREYYA, Sırtımdan Vuruldum İNCİ, Asmalı Konak SÜMBÜL ANNE, Çemberimde Güloya YURDANUR, Ödünç Hayat SAADET, Rüyalarda Buluşuruz SEMİHA, Hicran Sokağı HANDAN, Parmaklıklar Ardında NUR KURTEŞİ, Mahpeyker KÖSEM SULTAN.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder