2/16/2021

Ayşen Gruda Yaşıyormu Ayşen Gruda Hayattamı Ne Zaman Nerede Doğdu Oynadığı Filmler

  Hiç yorum yok
Ayşen Gruda
Ayşen Gruda'nın Doğum Tarihi Burcu Ve Rol Aldığı Filmler

Türk sinemasında Domates Güzeli olarak bilinen sinema dizi ve tiyatro oyuncusu Ayşen Gruda 30 Kasım 1945 yılında İstanbul'da doğdu. Ayşen Gruda'nın yaşı gereği belki ufak tefek sağlık sorunları vardır ama çok şükürki kendisi hayattadır.
En iyi yardımcı kadın oyuncu ödülü alan Ayşen Gruda birçok tiyatro oyunlarında, filmlerde ve dizilerde roller almıştır ve başarıyla oyunlarınıda sergilemiştir.

Ayşen Gruda'nın Burcu Nedir Burcunun Özellikleri Nelerdir?
Ayşen Gruda'nin burcu Aslan olup özellikleri ise Yaylar hayatı ve yaşamayı çok sever. Özgürlüğüne düşkün, iyimser, zeki ve kendinden çok emindirler. Yaylar tıpkı yay gibi olup aniden gerginleşip aniden normale dönebilirler. Yaylar önlerine çıkan fırsatları değerlendirmede oldukça başarılıdırlar. Yaylar değişken yapıya sahip olup meraklıdırlar. Yeni yerler keşfetmeyi çok severler ve yay insanı sık sık sevgili değiştirir.

Ayşen Gruda'nın Uğurluları Şanslıları Neler?
Ayşen Gruda'nın uğurlu şanslı sayısı rakamı 3
Şanslı uğurlu günü Perşembe
Şanslı uğurlu taşları topaz, turkuvaz, obdisyen, lapis, kalsedon ve ametist
Şanslı uğurlu renkleri Laciver ve mor.

Ayşen Gruda Hangi Filmlerde Rol Aldı Aldığı Roller Adı Nedir?
Ayşen Gruda'nın en bilinen rolleri şöyle; Pazarları hiç sevmem FEVZİYE, Dünyayı Kurtaran Adamın Oğlu SAFİYE ANA, İlk Aşk HATİCE, Hacivat Karagöz Neden Öldürüldü KARAGÖZÜN ANNESİ, Keloğlan Karaprense Karşı SULTAN, Hababam Sınıfı Merhaba AYŞE, Seyyar Kamil GÜLBAHAR, Aşık Oldum İNCİ, Şendul Şaban AYŞEN, Gırgıriyede Büyük Seçim SEVİM, Şekerpare PEYKER, Dolap Beygiri HACER, Hababam Sınıfı Güle Güle MELAHAT, Gırgıriyede Şenlik Var SEVİM, Neşeli Günler NİLGÜN, Gülen Gözler FİKRET, Öyle Olsun AYŞEN, Aile Şerefi AYŞE, Süt Kardeşler EMİNE, Tosun Paşa ZEKİYE, Delisin ŞAZİMENT, Bitirimler Sınıfı CEVRİYE, Hanzo FERİDE... Bu roller Ayşen Gruda'nın oyunuyla hayat buldu.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder