2/16/2021

Nevra Serezli Yaşıyormu Ne Zaman Nerede Doğdu Oynadığı Filmler

  Hiç yorum yok
Nevra Serezli
Nevra Serezli Hayattamı? Nevra Serezli'nin Doğum Tarihi Burcu Ve Rol Aldığı Filmler

Öncelikle tiyatronun usta oyuncusu Nevra Serezli çok şükür hayatta... Belki yaşı gereği ufak tefek sağlık sorunları olabilir ama hala en güzel oyunlarını sergilemeye devam etmekte.
Her yaş grubundan büyük bir hayran kitlesi olan sempatik ve güzel yüzlü oyuncu Nevra Serezli, 9 Ağustos 1944 yılında Ankara'da doğmuştur.
Nevra hanım, Metin Serezli ile evlendikten sonra doğal olarak Serezli soyadını almıştır. Nevra hanımın kızlık soyadı Şirvan'dır.

Nevra Serezli'nin Uğuru ve Şansı
uğurlu şanslı sayısı rakamı 1
Şanslı uğurlu günü Pazar
Şanslı uğurlu taşları topaz, yakut, sitrin, garnet, kaplangözü, zeberced, akik ve kehribar
Şanslı uğurlu renkleri Turuncu ve sarı.

Nevra Serezli'nin Burcu Nedir Burcunun Özellikleri Nelerdir?
Nevra Serezli'nin burcu Aslan olup özellikleri ise Aslan burcu temmuz ayının burcu olmasından dolayı aslan insanı yaz aylarını çok sever. Güneş Onlar için büyük zevktir. Hakimiyetin kendilerinde olmasını isterler, hakimiyeti asla başkası ile paylaşmaz. Aslan burcu insanı daima liderdir ve öyle kalacaktır, liderlikten kesinlikle aslan burcu insanını vazgeçiremezsiniz. Aslan burcu insanı çok güçlü ve korumacı yapıdadır. Ailesini son derece iyi bir şekilde korur. Aslan burcu insanları tıpkı aslan yelesi gibi saçlarını geriye taramaktan hoşlanırlar. Yaşama sevinci ile doludur, cazibeli, çekici ve sıcak kalplidir. Bir aslan burcu insanının çekim alanına girmişseniz kolay kolay bu alandan çıkamayacak kadar etkileyici tiplerdir. Aslan burcu insanı çok asil, çok güçlü, çok gururlu, çok cesur, çok azimli ve sevmeyi çok iyi bilen yapıları vardır. Bunun yani sıra aslan burcu insanı bir şeye kızarsa çekilmez bir hal alabilir.

Nevra Serezli Hangi Filmlerde Rol Aldı Aldığı Roller Adı Nedir?
Senin Hikayen'in Meral'i, Bebek İşi'nin Suzan'ı, Salih Kuşu'nun Zakkum'u, Başrolde Aşk'ın Gönül Hanım'ı, Altın Kızlar'ın Gönül'ü, Unutulmayanlar'ın Leyla'sı, Sevgili Dünürüm'ün Güneş'i, Sihirli Annem'in Dudu'su, Anne Babamla Evlensene'nin Leman'ı, Vay Anam Vay'ın Kibar Ana'sı, Melek Karım'ın Melek'i, Sonradan Görmeler'in Şükran'ı, Hisseli Harikalar Kumpanyası'nın Süheyla'sı, Gülermisin Ağlarmısın'ın Nevra'sı, Kavanozdaki Adam'ın İnci'si, Kara Tren'in Kibar Ana'sı, Aman Karım Duymasın'ın Nurten'i, Bülbül Ailesi'nin Nevin'i, Saffet Beni Affet'in Fahriye'si, Şığsevdi'nin Eleni'si, Nolacak Şimdi'nin Özden'i, Zübük'ün Yektane'si, Renkli Dünya'nın Meral'i, Kılıbık'ın Mihrimah'ı, Dönme Dolap'ın Lamia'sı, Metres'in Müzeyyen'i, Atla Gel Şaban'ın Zehra'sı, Aşık Oldum'un Güzin'i, Şendul Şaban'ın Necla'sı ve daha pek çokta tiyatro oyunlarında aldığı roller hep Nevra Serezli'nin oyunuyla hayat bulmuştur.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder