2/16/2021

Dinle Neyden Gülnihal Kalfa Kimdir? Gülnihal Kalfa Ne Zaman Nerede Doğdu Burcu Ne?

  Hiç yorum yok
Dinle Neyden Gülnihal Kalfa Kimdir
Ahu Türkpençe Filmleri Rolleri Neler?

Şöhret dizisinden ve Dinle Neyden filminde Gülnihal Kalfa olarak isminden bahsettiren Ahu Türkpençe 2 Ocak 1977 Samsun doğumludur. Çeşitli dallarda ödüller alan sanatçı Ahu Türkpençe, Tiyatro oyunlarındada roller almıştır. Genç yaşta olan sanatçının sağlık durumunun gayet iyi olduğu söylenmektedir.

Ahu Türkpençe Rolleri ve Filmleri:
Kaybedenler Kulübü filminin ZEYNEP'İ, Keloğlan Kara Prense Karşı filminin BALKIZ'I, ve Neredesin Firuze, Hicran Sokağı, Dinle Neyden, Köksüz gibi filmlere oyunculuğu ile hayat vermiştir. Ahu Türkpençe'nin rol aldığı diziler ise; Bir İstanbul Masalı'nın ESMA'SI, Karamel dizisinin ZEHRA'SI, Elveda Rumeli dizisinin BİHTER HEMŞİRE'Sİ, Yedi Numara dizisinin SEHER'İ, Azad dizisinin DİLAN'I, Şöhret dizisinin GÜLŞEN'İ Ahu Türkpençe'nin başarılı oyunculuğu ile ekranlarda izlediklerimizdendir.

Ahu Türkpençe'ın Şanslıları ve Burcunun Özellikleri
Oğlak burcu olanlar hayata ya çok erken başlar yada hayata çok geç kalırlar. Oğlaklar kendinden emin ve güçlüdürler. Sevgi ve ilgiye özlem içinde olurlar. Oğlaklar aşırı hassastır duygularını dışa vuramazlar. Çok titiz ve olayları çok ciddiye alırlar. Oğlakların mizahi yönleri çok gelişmiştir. Espiriyi çok iyi algılar ve çok iyi espiri yetenekleri vardır. Oğlaklar doğal olmayan hiç bir şeyden hoşlanmazlar hatta nefret ederler. Oğlaklar sabırlıdırlar. Oğlak burcunda doğanlar kıvrak zekaya sahiptirler ani bir durum karşısında zekice savunmasını yapar.
Ahu Türkpençe'ın uğurlu şanslı rakamı sayısı 8'dir. şanslı uğurlu günü Cumartesi'dir. Uğurlu şanslı taşları Turkuvaz, ametist, garnet ve kaplangözü'dür. Uğurlu şanslı renkleri koyu kahverengi, siyah ve koyu gridir.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder