2/16/2021

Müge Akyamaç Yaşıyormu Müge Akyamaç Ne Zaman Nerede Doğdu Burcu Ne?

  Hiç yorum yok
Müge Akyamaç
Müge Akyamaç Filmleri Rolleri Neler?

Genellikle Kemal Sunal filmlerinde gördüğümüz simalardan biri olan Müge Akyamaç; 25 Haziran 1963 İstanbul Doğumlu'dur. Müge Akyamaç Yengeç burcudur. Müge Akyamaç hayattadır.

Müge Akyamaç Rolleri ve Filmleri:
Affedilmeyenler filminin GÜLAFET'İ, Bedel Filminin BELGİN'İ, İlişkiler filminin DENİZ'İ, Çılgın Yenge filminin JÜLİDE'Sİ ve NÜVİDE'Sİ, Yuva filminin ZEHRA'SI, Ölümünün 400. Yılında Mimar Sinan filminin MİHRİMAH SULTAN'I, Emanet filminin ZEHRA'SI, Çark filminin POLİS LEMAN'I, Yavrumu Kurtarın filminin MAHKUM'U, Milyareder filminin SEMA'SI, Seher Vakti filminin AYŞE'Sİ, Sahtekar filminin AYTEN'İ, Doruk filminin ÇİĞDEM'İ, Gurbetçi Şaban filminin BAHAR'I, Keriz filminin AYŞE'Sİ, Şaban Pabucu Yarım filminin PEMRA'SI, Özlem filminin ÖZLEM'İ ve Bay Alkolü Takdimimdir filminin GÜNAY'I gibi pek çok filmlere bu rollerle hayat vermiştir. Müge Akyamaç pek çok tiyatro oyunlarındada etkili rollerde bulunmuştur. Müge Akyamaç Sadri Alışık Ödüllerinde ödül almıştır.

Müge Akyamaç'ın Şanslıları ve Burcunun Özellikleri
Yengeç insanı tıpkı deniz yengeçleri gibi evini yerleştirmeyi, evini yapmayı, evini temizlemeyi kısacası evini çok seven evcil burtur. Çok arkadaş canlısıdırlar, mizahi yönleri çok gelişmiştir, gülmek onlara mutluluk ve enerji verir. Yengeç insanı yardımsever, sempatik, korumacı yönü ağır, insancıldır. Yengeç insanı temkinli ve tedbirli davanır.
Müge Akyamaç'ın uğurlu şanslı rakamı sayısı 2'dir. şanslı uğurlu günü Pazartesi'dir. Uğurlu şanslı taşları İnci, Zümrüt, Aytaşı ve Kuvars'tır. Uğurlu şanslı renkleri Gümüş grisi ve beyaz'dır.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder