2/16/2021

Ayten Erman Yaşıyormu Ayten Erman Ne Zaman Nerede Doğdu Burcu Ne?

  Hiç yorum yok
Ayten Erman
Ayten Erman Ne Zaman Doğdu? Hayattamı?

26 Kasım 1935 yılında İstanbul'da doğan sanatçı birçok sinema filmi, tiyatro oyunları ve dizilerde roller almıştır.Ayten Erman'nın burcu ise Yay'dır.
Ayten Erman ismini Tosun Paşa filminde seferoğulları ailesinin üyesi olarak ve Cennet Mahallesi isimli diziden bilmeyen yoktur. Ayten Erman yaşı gereği sağlık sorunları vardır ancak kendisi çok şükürki hayattadır.

Ayten Erman Rolleri ve Filmleri:
Ayten Erman'ın oynadığı filmler ve rolleri şöyle; Tosun Paşa filminde SEFEROĞLU, En Büyük Şaban filminin AYTEN'İ, Şendul Şaban filminin AYTEN'İ, Cennet Mahallesi dizisinin KISMET'İ, Bücür Cadı dizisinin VİRHANE'Sİ, Çılgın Bediş dizisinin MEFARET'İ, Tatlı Kaçıklar'ın EVİN ANA'SI, Kaygısızlar'ın CEBERRA'SI, Gurbetçi Şaban filminin PATRON EŞİ ve Acımak filmi, Köşe Kapmaca, Midasın Düşü, Şen Kahkahalar, Sırlar Dünyası, Serseri Aşıklar, En İyi Arkadaşım gibi rollerle unutalmaz oyunlar sergilemiştir.

Ayten Erman'ın Şanslıları ve Burcunun Özellikleri
Yaylar hayatı ve yaşamayı çok sever. Özgürlüğüne düşkün, iyimser, zeki ve kendinden çok emindirler. Yaylar tıpkı yay gibi olup aniden gerginleşip aniden normale dönebilirler. Yaylar önlerine çıkan fırsatları değerlendirmede oldukça başarılıdırlar. Yaylar değişken yapıya sahip olup meraklıdırlar. Yeni yerler keşfetmeyi çok severler ve yay insanı sık sık sevgili değiştirir.
Ayten Erman'ın uğurlu şanslı rakamı sayısı 3'dir. şanslı uğurlu günü Perşembe'dir. Uğurlu şanslı taşları Topaz, turkuvaz,obdisyen, lapis, kalsedon ve ametist'tir. Uğurlu şanslı renkleri Lacivert ve Mor'dur.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder