2/16/2021

Halit Akçatepe Yaşıyormu Ne Zaman Doğdu Doğum Tarihi Ve Oynadığı Filmler Neler?

  Hiç yorum yok
Halit Akçatepe
Halit Akçatepe Hayattamı Halit Akçatepe Nerede Doğdu Rolleri Neler?

Unutulmaz Hababam Sınıfı serisinin unutulmaz Güdük Necmi rolüyle halkın gönlünde taht kurmuş usta bir sanatçıdır.

Halit Akçatepe'nin Oynadığı Dizi ve Filmler:
Halit Akçatepe'nin bir çok dizi ve filmleri vardır bunlardan bazıları şöyle; Geniş Aile NADİR rolü, Hababm Sınıfı 3,5 GÜDÜK NECMİ rolü, Hababm Sınıfı Askerde GÜDÜK NECMİ rolü, Hababam Sınıfı Merhaba GÜDÜK NECMİ ve REHBERLİK HOCASI rolü, Kaygısızlar İSMAİL rolü, Şen Dul Şaban ALİ rolü, Şaban Pabucu Yarım ALİ rolü, Dokunmayın Şabanıma FEDAİ rolü, Evlidir Ne Yapsa Yeridir FERHAT rolü, Gülen Gözler DURSUN rolü, Şaban Oğlu Şaban RAMAZAN rolü, Süt Kardeşler RAMAZAN rolü, Hababam Sınıfı Uyanıyor NECMİ rolü, Hababam Sınıfı GÜDÜK NECMİ rolü, Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı GÜDÜK NECMİ rolü, Ah Nerede MURAT rolü, Bizim Aile HALİT rolü, Mavi Boncuk MISTIK rolü, Salak Milyoner GAYRET rolü, Köyden İndim şehire GAYRET rolü, Canım Kardeşim HALİT rolü, Oh Olsun FERDİ rolü, Tarkan Güçlü Kahraman KULKE rolü, Tarkan Altın Madalyon KULKE rolü, Sev Kardeşim ALİ rolü, Üç Arkadaş MISTIK rolü ile halkın sevgisini kazanan Halit Akçatepe aynı zamanda Osmanlı İmparatorluğu'nun Lale Devri Sadrazamı Nevşehirli Damat İbrahim Paşa'nın torunudur. Birçok film, dizi ve tiyatro oyunu dışında Senaryo yazarlığıda yapmıştır.

Halit Akçatepe 1 Ocak 1938 yılında Ordu ilinin Ünye ilçesinde doğmuş olup burcu ise Oğlaktır. Sevilen usta oyuncu Halit Akçatepe bugün 31 Mart 2017 tarihinde hayatını kaybetmiş bulunmaktadır. Hababam Sınıfının Güdük Necmisi Halit Akçatepe'ye Allah'tan rahmet, sevenlerine ve ailesine sabırlar dileriz.

Halit Akçatepe'nin Burcunun Özellikleri Nelerdir?
Oğlak burcu olanlar hayata ya çok erken başlar yada hayata çok geç kalırlar. Oğlaklar kendinden emin ve güçlüdürler. Sevgi ve ilgiye özlem içinde olurlar. Oğlaklar aşırı hassastır duygularını dışa vuramazlar. Çok titiz ve olayları çok ciddiye alırlar. Oğlakların mizahi yönleri çok gelişmiştir. Espiriyi çok iyi algılar ve çok iyi espiri yetenekleri vardır. Oğlaklar doğal olmayan hiç bir şeyden hoşlanmazlar hatta nefret ederler. Oğlaklar sabırlıdırlar. Oğlak burcunda doğanlar kıvrak zekaya sahiptirler ani bir durum karşısında zekice savunmasını yapar.
Şanslı rakamı sayısı 8'dir. Şanslı uğurlu günü Cumartesi'dir. Şanslı uğurlu taşları turkuvaz, ametist, garnet ve kaplangözü'dür. Uğurlu Şanslı renkleri Koyu gri, siyah ve koyu kahverengi'dir.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder