2/16/2021

Zahide Yetişin Doğum Tarihi Zahide Yetişin Burcu Nedir Zahide Yetiş Özgeçmişi

  Hiç yorum yok
Zahide Yetişin Doğum Tarihi
Zahide Yetişin Özgeçmişi Zahide Yetiş Hakkında Bilgi

Televizyonda Zahide ile Yetiş Hayata programını başarılı bir şekilde sunan ve birçok hayran kitlesine sahip olan Zahide Yetiş Viyana doğumlu.
Zahide Yetiş'in annesi Selanik göçmeni, babası Kütahya'lıdır. Ailenin tek kız çocuğudur. Zahide Yetiş 1 defa evlenip boşanmıştır.
Bir ara Kanal D tlevizyonunda Dr. Aytuğ Kolankaya ile birlikte Doktorum porgramını çok başarılı sunmuşlar daha sonra Dr. Aytuğ Kolankaya Kanaltürk ekranına geçmiş Zahide Yetiş'te Atv televizyon kanalında Zahide ile Yetiş Hayata programını sunuyorlar.
Doktorum programında isminden bahsettiren Zahide Yetiş bir çok kişi tarafından doktor sanılıyordu.
Zahide Yetiş doktormu değilmi ne mezunu biz bildiğimiz kadarıyla açıklayalım.
Zahide Yetiş; İzmir Özel Fatih Kolejini bitirip sonra İzmir 9 Eylül Üniversitesi Satış Yönetimi ve İşletme bölümü mezunudur.

Zahide Yetiş'in Televizyon Deneyimi:
Zahide Yetiş ilk defa bir tiyatro oyunu ile ilkokulda yaşadı. Daha sonra Zahide Yetiş güzel konuşma ve güzel şiir okuma gibi alanlarda ortaokul ve lise dönemlerinde ödüller aldı.
Yine Zahide Yetiş çocuk sayılacak yaştayken TRT televizyonunda belgesel seslendirmesi ile tam olarak televizyon hayatına adım atmış oldu.
Sırasıyla; Reklam seslendirmesi
haber spikerliği
metin yazarlığı
Belgesel sunuculuğu
Teknoloji program sunuculuğu
gazetede köşe yazarlığı yanısıra okuduğu kolejde yani Fatih Kolejinde Diksiyon Güzel Konuşma ve Artikülasyon dersleri verdi.

Zahide Yetiş Hangi Yıl Doğdu?
Zahide Yetiş 1979 yılında doğmuştur. Doğum günü tam tarihi bilinmemektedir bu nedenle burcu hakkındada bilgi sahibi değiliz.

Zahide Yetiş'in Vücut Ölçüleri Nedir Boyu ve Kilosu Kaç?
Zahide Yetiş'in boyu 1,70 - Zahide Yetiş kilosu ise 58. Tabiki kilo ay ay, yıl yıl değişebilir.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder