10/06/2021

Gülben Programı Gabriele Sponza Maksut Aşkar Tarifleri

  Hiç yorum yok
Gülben Programı Gabriele Sponza
Gabriele Sponza Maksut Aşkar Tariflerini Gülben Programında Verdi

Bugün Gülben Ergen'in konukları ünlü 2 lezzet ustasıydı. Gabriele Sponza ve Maksut Aşkar.
Gülben Ergen keyifle sundu bugün programda birbirinden lezzetli yemekler yapıldı.
Gülben programında Maksut Aşkar çok şaşırtan şaşırtıcı tarifler verdi.
Gabriele Sponza ise bir birinden pratik tarifler verdi.
1 kutu vanilyalı dondurma, 1 paket tam tahıllı tost ekmeği, 200 gr hurma, 200 gr toz şeker, yarım litre su, 1 çubuk tarçın ve 2 adet yıldız anasondan yapılan HURMA SOSLU DONDURMALI EKMEK tarifi verildi.
Canlı yayına telefonla bağlanan bir izleyici, lezzet ustalarına soru sordu. "zeytinyağlı dolma sarmasında pirinşler çiğmi konursa lezzetli olur? Pirinçler kavrulursamı lezzetli olur?"
Lezzet ustalarından Gabriele Sponza bu soruya şöyle cevap verdi. "benim tercihim biraz kavurmak" dedi. Ama tabi arada bir çiğdende koyduğu oluyormuş.
Maksut Aşkar ise uzman ahçı olan annesinden bahsetti. Annesi Maksut beyi hala sınava tabi tutarmış. Bodrum'da lokantaları varmış ve Maksut bey annesinden Türk mutfağı tarifleri aldığını, annesininde Maksut beyden dünya mutfağından tarifler aldığını söyledi.
Eğlenceli keyifli bir programdı. Gülben Ergen'dende güzel şarkılar dinledik. Böylece Gülben programının bugünkü yayınıda sona erdi. Yeni bölümlerde artık yeni konuklar ve yeni konular kaldığı yerden devam eder.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder