10/06/2021

Gülben Aşk Doktoru Mehmet Coşkundeniz Aldatma Aldatılma Konuları

  Hiç yorum yok
Gülben Aşk Doktoru Mehmet Coşkundeniz Aldatma
Gülben'de Burcu Güneş ve Aşk Doktoru Mehmet Coşkundeniz

Bugün Show tv televizyon kanalında saat 12 de başlayan Gülben programında Gülben Ergenin konukları Aşk doktoru olarak bilinen Mehmet Coşkundeniz ve sesiyle yorumuyla hanımefendiliği ile Burcu Güneş konuk oldu.
Aşk Doktoru Mehmet Coşkundeniz Gülben programında inanılmaz tespit ve analizlerini izleyenlerle paylaştı. Aşk Doktoru Mehmet Coşkundeniz kadınların aldatma sebebi nedir? Erkekler neden aldatır? Aldatma olayında hangi bahanelerin arkasına sığınılır gibi pek çok konular hakkında bilgi verdi.
Aşk Doktoru Mehmet Coşkundeniz'e göre kadınlar eşlerini, eşlerinin ilgisizliği, şefkatsizliği, sevgisizliği, güzel söz söylememesi ve daha pek sebeplere dayalı olarak aldattığını, erkekler ise eşlerini, herhangi bir sebep olmaksızın iç güdüsel veya bir dürtü olarak aldattığını ve hanımlarınada çeşitli bahaneler ürettiğinin altını çizdi. Bir başka altını çizdiği konuda evlilik yaşı oldu. Erkek için ideal evlenme yaşı nedir? Kadın için ideal evlenme yaşı nedir? konusundada açıklık getirdi.
Bir bayan, eşinin aşırı ilgisiz ve sevgisizliği nedeniyle halasının oğlu ile eşini aldattığını, Aşk Doktoru Mehmet Coşkundeniz isim yer mekan vrmeden bu gibi olayları örnek gösterdi.
Canlı yayında telefonla bağlanan bir bayan kocasının kendisini, kendi yokluğunda aldattığını, kocasının bunu açıkça söylemesi sonucu ne yapabilirim diye Aşk Doktoru Mehmet Coşkundeniz'e sordu.
Aşk Doktoru Mehmet Coşkundeniz ise o hanıma şöyle iki soru yöneltti. "ekonomik durumunuz çocuklarınızla birlikte yaşamaya el veriyormu? ve Evli kalma nedeniz eşinize aşıkmısınız?" oldu.
Bayan ekonomik durumunun iyi olduğunu söyledi ama diğer sorunun cevabını tam anlayamadım çünkü sağolsun Gülben Ergen'nin konuşmalarından Mehmet Coşkundeniz'in yorumlarını dinleyemedim.
Aşk Doktoru Mehmet Coşkundeniz kocanın karısını aldatma sebeplerini ve bahanelerini, kadınların kocalarını aldatma sebepleri ve bahanelerini tüm ayrıntıları ile yeni basılan Aşk Uykusu isimli kitabında yer verdiğinide söyledi.
Burcu Güneş duru eşsiz sesiyle çok güzel şarkılar söyledi. Burcu Güneş aşırı yardımsever davranışları yüzünden hayatında yaşadığı olumsuzluklardan bahsetti.
Gerçektende bir insan neyi ne kadar veriyorsa, o kişiden daima fazlası istenir. Yada hep o kişiye rastgelir.
Burcu Güneş hayvanlara olan sevgisindende bahsetti ve anladığım kadarıyla Burcu Güneş yardım edebildiği hayvan sayıları için mutlu olması gerekirken, yardım edemedikleri için yaşadığı mutsuzluklar olmuş.
Eğer Burcu Güneş bu yazımızı okursa şunu aklından çıkarmamalı "Sevgili Burcu, yapabildiklerinde yetin ve yapabildiklerinle mutlu ol. Çünki uzanamadığımız yerler mutlaka olacaktır. Bu nedenle uzanabildiğinin mutluluğunu yaşa"
Aşk Doktoru Mehmet Coşkundeniz'in evlilikteki aldatmalar ve sebepleri açıklamalarını, Gülben programının tekrarından izleyebilirsiz.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder