10/06/2021

Amasra'da Bir Gece, Hayatı Bir Günde Olsa Yaşamak

  Hiç yorum yok
Amasra'da Bir Gece
Hayatı 1 Günde Olsa Dolu Dolu Yaşamak

Bugün bir geziden geldim. Okul turuyla sınıfça Safranbolu, Amasra, İnkumu gezisiydi. Amasra'da 1 gece kaldık. Gezide sınıf velileri yanısıra arkadaşlarımızda vardı ve tabi çocuklar...
Çok eğlendik.
Gerçeten senede 1 kere dahi olsa stresten, moral bozukluğundan, üzüntülerden tek bir geceliğine uzaklaşmak için sadece bir geceliğinede olsa iyi geliyor.
Her insanın günlerin, ayların ve yılların verdiği mutlaka karşılaşılan sıkıntıları olur.
Gerçi yaşanan o tek gece bu sıkıntıları yok etmeyecektir ama en azından zorluklarla, sıkıntılarla mücadele edebilecek bir kuvvet elde ediyor.
Gezide grubumuzdada bir çok insan o kadar çok zor günler yaşamış olanlar vardıki ve o 1 gece eğlencelerinde kendilerince özgür ve hür yaşadılar.
Kimisi, kanser olmuş tedavi görmüş, kimisi kendisine çok sıkıntı veren bazı şahıslardan uzaklaşmak, kimileri maddi sıkıntının verdiği yorgunluk, kimileri yalnızlığın verdiği zorluktan uzaklaşmak yani kısacası herkesin kendi içinde deprem yaratan sorunlardan uzaklaşabilmek için katılmıştı. Gezi sonrası eve dönüldüğünde herkesin yüzünde gülümseme vardı. Çünkü yaşanacak zorluklara dayanabilme morali kazanmışlardı.
Herkese tavsiyem mutlaka tek geceliğinede olsa ister eşinizle, ister arkadaş grubunuzla evinizden, semtinizden, şehrinizden uzaklaşın. Moral ve güç kanabilmek için tek bir geceyi dolu dolu yaşayın. Yarının size neler getireceğiniz bilemezsiniz, insan olanın başına her türlü şey gelebiliyor. Hayatınızı iyi değerlendirin.!

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder