10/06/2021

Milli Piyango 9 - 19- 29 - Yılbaşı özel Çekiliş Sonucu Büyük İkramiye Kime Çıktı?

  Hiç yorum yok
Milli Piyango 9 - 19- 29 - Yılbaşı özel Çekiliş
Milli Piyango Büyük İkramiyesi Kime ve Hangi Şehire Çıktı?

Milli piyango 9 çekilişinde büyük ikramiye kime çıktı hangi bilete çıktı, hangi şehre çıktı ve hangi numaraya çıktı? Milli piyango 19 çekilişinde büyük ikramiye kime çıktı hangi bilete çıktı, hangi şehre çıktı ve hangi numaraya çıktı? Milli piyango 29 çekilişinde büyük ikramiye kime çıktı hangi bilete çıktı, hangi şehre çıktı ve hangi numaraya çıktı? Milli piyango 30 ağustos özel çekilişinde büyük ikramiye kime çıktı hangi bilete çıktı, hangi şehre çıktı ve hangi numaraya çıktı? Milli piyango 23 Nisan özel çekilişinde büyük ikramiye kime çıktı hangi bilete çıktı, hangi şehre çıktı ve hangi numaraya çıktı? Milli piyango 28 şubat çekilişinde büyük ikramiye kime çıktı hangi bilete çıktı, hangi şehre çıktı ve hangi numaraya çıktı? Milli piyango 31 aralık yılbaşı özel çekilişinde büyük ikramiye kime çıktı hangi bilete çıktı, hangi şehre çıktı ve hangi numaraya çıktı? gibi merak edip internette veya haberlerde öğrenmek isteyen çok olur. Fakat o gün yapılan çekilişte büyük ikramiye ya kimseye çıkmamış, ya çeyrek bilete bölünmüş, yada büyük ikramiye sahibi belli değildir kendini gizliyordur.
Büyük ikramiye çıkan şanslımı desek, şanssızmı desek bu kişileri ne zaman para bitip madur durumda olursa o zaman öğrenmekteyiz. Bu güne kadar şans oyunlarından zengin olupta bu varlığını koruyabilen hiç duymadımda, görmedimde. Üstelik ellerinde olanlarıda yitirmişlerdir.
Son yaşanan yılbaşı çekilişi için 1 biletin fiyatını soduğumda, açıkçası bilete umut bağlayıpta o kadar çok para verenlere şaşırdım.
Tam bilet fiyatı 50 TL
yarım bilet 25 TL
çeyrek bilet ise 12,50 TL.
Şöyle düşünürsek; bu biletlerden milyonlarca basılıyor ve büyük ikramiye şansı ise basılan bilet miktarı Örnek 1 milyon diyelim, 1 milyonda 1 şans demek oluyor. Bu milyonda 1 şans için bu büyük paraları bu biletlere vermek niye....?
Aman neyse.... Biz kendi adımıza söylemek gerekirse kesinlikle bilet falan almayız.  Biz kısa bir hesap yaptık, artık biletlere veya şans oyunlarına umut bağlayanlarla bunlara para dökenler düşünsün...
Biz yinede milli piyango çekiliş sonucunu öğreneceğiniz adresi verelim..
Milli piyango bilet sorgulamayı aşağıdaki adresten yapabilirsiniz.
http://www.millipiyango.gov.tr/sonuclar/_cs_piyango.php

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder