9/09/2021

Su Nasıl İçilir? İçilmesi Gereken Miktar Su İçemeyen Suyu Nasıl İçer?

  Hiç yorum yok
Su Nasıl İçilir
Su İçmeyi Sağlayan Nedir? Su İçmeyi Sevmeyen Nasıl Su İçebilir?

Çevremizde suyu fazla tüketemeyen insanların olduğunu biliyoruz. Kendimizde bizzat şahit şahit olduğumuz kişiler vardır.
Ben suyu fazla içemeyen ve su içmeyi pek fazla sevmeyen ziyaretçilerimize önerim olacak. Malumki vücudumuzun büyük bir sıvıdır. Ve suyun önemide bu denli çok önemlidir. Kimimiz suyun vücudumuzun sağlığı için ne kadar önem taşıdığını biliriz ama yinede su içemeyiz. Ama öyle bir an gelirki suyu öyle bir renk ve görüntüsü ile karşılaşırsınızki o suyu içmemek mümkün değildir.
Su içmeyen yapıya sahip olanlar dikkat!
Suyu normalde cam bardaklarda veya suyu göremediğiniz porselen bardaklarda içilir. Cam bardaklardaki suya olan aşinalığımız sebebiyle aşırı susamadıkça su içmek aklımıza gelmez. Porselen bardaklarda ise suyun rengini içerken hiç görmediğimiz için, içtiğimiz su boğazımıza sanki düğümlenir. Öyle birşey olmalıki biz suyu görünce su içme iştahımız kabarmalı. Suya olan iştahı artırmak için tek bir yöntem var. Renk ve saydamlık faktörünü yapacaksınız. Renk ve Saydamlık faktörü nedir? diye sorduğunuzu duyar gibiyim hemen anlatayım. Yaz sıcağı olsun, kış soğuğu olsun tertemiz bir havuzda masmavi duran suyu görünce hemen o havuzda olup yüzmek isteriz. İşte tam bu noktadada renk ve saydamlığın önemi yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Yani kısacası su içmekle arası olmayan biriyseniz, mutlaka evinize sevdiğiniz bir mavi cam sürahi ile, yine sevdiğiniz bir mavilikte cam su bardağı alacaksınız. O masmavi cam sürahi içinde duran su, sizin su içme iştahınızı artıracak. Bu sayede sağlık için son derece önemli olan suyu bol bol tüketmeye başlayacaksınız. Bir deneyin sonucu görün. Sonucun olumlu çıkacağından eminiz. Artık o mavi cam sürahi içinde duran suyu gördükçe, suyu mutlaka bol bol içer olacaksınız. Bu formülü deneyip sonucunu, suyu çok az tüketenler için faydalı paylaşım olacağını düşünüyoruz.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder