12/06/2013

Psikolojik Sıkıntılar İçin Okunacak Dualar Psikolojik Sıkıntı İçindeyken Kurtulmak Okunacak Dua

  Hiç yorum yok
Psikolojik Sıkıntılara dua
Psikolojik Sıkıntılardan Kurtulmak İçin Arapça Türkçe Dualar

Elhamdülillahi Rabbi'l-âlemin Psikolojik Sıkıntı Duası Türkçe Yazılışı
Bismillahi'r-Rahmani'r- Rahim. Elhamdülillahi Rabbi'l-âlemin. Er-Rahmani'r-Rahim. Maliki yeumi'd-din. İyyake na'büdü ve iyyake neste'irı. İhdine's-sırata'l-mustekim. Sıratallezirıe en'amte 'aleyhim ğayri'l- meğdubi 'aleyhim ue le'd-dallin.

Elhamdülillahi Rabbi'l-âlemin Psikolojik Sıkıntı Duası Türkçe Anlamı
Rahman ve Rahim olan Allah'ın adı ile. Hamd, âlemlerin Rabbi, Allah'a mahsustur. Hesap ve ceza gününün (ahiret gününün) maliki. Rahman, Rahim,(Allah'ım!) Yalnız sana ibadet ederiz ve yalnız senden yardım dileriz. Bizi doğru yola ilet. Kendilerine nimet verdiklerinin yoluna (ilet), gazaba uğrayanlarınkine ve sapıklarınkine değil.

Elif Lam Mim Psikolojik Sıkıntı Duası Türkçe Yazılışı
Bismillahi'r-Rahmani'r-Rahim. Elif Lam Mim. Zalike'l-kitabü la raybefih. Hüden lil-müttekin, Ellezine yü'minune bi'l-ğaybi ve yükimune's-salete ve mimma razaknahüm yünfikun. Vellezine yü'minune bima ünzile ileyke ve ma ünzile min kablike ve bi'1-ahiratihüm yükmun.

Elif Lam Mim Psikolojik Sıkıntı Duası Türkçe Anlamı
Rahman ve Rahim Allah'ın adı ile. Elif lam mim. Rahman ve Rahim Allah'ın adı ile. Bu, kendisinde şüphe olmayan kitaptır. Allah'a karşı gelmekten sakınanlar için yol göstericidir. Onlar gaybe inanırlar, namazı dosdoğru kılarlar, kendilerine rızık olarak verdiğimizden de Allah yolunda harcarlar. Onlar sana indirilene de, senden önce indirilenlere de inanırlar. Ahirete de kesin olarak inanırlar.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder