12/09/2013

Ahmet İsminin Ebced Değeri Nedir?

  7 yorum
Ahmet ebced
Ahmet İsminin Ebced Değerine Karşı Gelen Allah'ın Esması Hangisi

Daha önceki yazımızda Ahmed ismi ile Ahmet isminin ebced değerlerinin farklı olduğunu yazmıştık. Ahmet isminin ebced değeri 449 dur. Ancak ebced hesabına göre en yakın gelen değer alındığından dolayı Ahmet ismine en yakın gelen bir üst değer 489 dur.

489 ebced değerine karşı gelen Allah'ın Esması EL-FETTÂH ismidir. EL-FETTÂH isminin zikir saati utarit, zikir günü ise çarşamba olup, zikir sayıda 489 dur.

* EL-FETTÂH Belirtilen saatte ve belirtilen sayıda okuyan kişinin gözlerinden manevi perdeler kalkar ve kendisine zarar gelmez. EL-FETTÂH isminin hürmetine Allah c.c o kişiye gayb hazinelerini açar.
* EL-FETTÂH ismini vird edinerek, Allah'tan herhangi bir konuda dilekte bulunan kişinin dileği helal ve hak ise bu dilek geri çevrilmez. Maddi kapılar okuyan kişiye açılır ve yaşamı boyunca işlerinde başarılı olur.
* Arabi ayın ilk cuma günü gümüş bir levha üzerine EL-FETTÂH yada Er-Rezzak ismi şeriflerinin vekfini yazıp işyerinin yüksekçe bir yerine asıp ve hergün işyerine geldikçe 797 defa EL-FETTÂH ER-REZZAK isimlerini birlikte okuyan kişinin işyerinde, işlerine yetişemiyecek kadar bol iş ve müşteriye kavuşur. Kazancı hayırlı ve bol olur. İşyerinede zarar ve kötülük gelmez.
* Sabah namazından sonra elini göğsüne koyarak 15 defa EL-FETTÂH ismini okumaya devam edenlerin kalbi aydınlanır ve işleri kolaylaşır. Ayrıca rızkıda bol olur.

7 yorum :

  1. hocam baska sitelerdede 53 denk geliyo yazıyor. bu nasıl olur acıklayabilirmisiniz. saygılar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahmed değeri 53 ahmet 449 son harf değiştiriyor yani arapça Ahmed yazıldığı için 53 Türkce 449

      Sil
  2. @Ahmet Abaci Ahmet Bey, öncelikle biz hoca değiliz. Ancak ebced hesabı yapan makineden faydalanıyoruz. Hesaba görede isminizin ebced değeri 449 dur. Tabiki isminizde yer alan harfler farklı değilse...
    A harfi arapçada Elif harfidir ebced değeri 1
    H harfi arapçada HA harfidir ebced değeri 8
    M Harfi arapçada MİM Harfidir ebced değeri 40
    T Harfi arapçada TE harfidir ebced değeri 400 Dür. Hepsinin toplamı 449 dur.

    YanıtlaSil
  3. Annemin isminin ebced değerini tam vermiyorlar siz hesaplarmısınız.Gülümser ismini...

    YanıtlaSil
  4. Eğer bir yanlışlık yapmamışsak Gülümser isminin ebced değeri 1770 oluyor. Saygılar...

    YanıtlaSil
  5. Aysun isminin degeri zikiri

    YanıtlaSil
  6. Dilek anne ismi ahmet le beraber ebced hesabı nedir

    YanıtlaSil