9/09/2021

Abdullah Civliz'den Acuna Teklif, Abdullah Civliz'in O Ses Türkiye Yarışmasında Acuna Yaptığı Teklif

  2 yorum
Abdullah Civliz'in O Ses Türkiye Yarışması
O ses Türkiye Yarışmacısı Abdullah Civliz Kazandıktan Sonra Acuna Teklifi

O ses Türkiye'de tarihi bir gece yaşandı. Tarihi diyoruz yarışmanın formatından bahsetmiyoruz. Yarışmacı olan Abdullah Cilviz'in halk oylamasında tam not alıp kazanmasına rağmen, haksızlık olduğu söylemleri karşısında "Eğer bir haksızlık olduğu düşünülüyorsa yarışmada böyle birşey yapılabilirse ben yeniden yarışabilirim ve eğer bir haksızlık varsa bu durumdan ben çok üzlürüm" diyerek karakterindeki düzgünlüğü, doğruluğu, efendiliği, hakkaniyetli ve adil bir karakter sahibi oluşunu ortaya koyarak bu güne kadar O Ses Türkiye yarışmasında böyle bir karakter sahibi biri ilk olarak yarıştı.
Bize göre bir haksızlık yoktu. Çünkü geçen yılda sadece Ahmet Kaya şarkılarıyla bir yarışmacı birinci olmuştu. Veya bir yarışmacının tarzı ne ise hep o tarzda şarkılar söyleterek belli bir yere gelmesi sağlanıyorsa, bu geceki Abdullah Cilviz içinde bir haksız durum olduğunu düşünmüyoruz.
Biz umuyoruzki bu hak yine yerini bulacak ve Abdullah Cilviz önümüzdeki hafta halk oylamasında büyük oranla kazanacak.

2 yorum :

  1. benim sms lerimi hadisenin gözyaslarına kurban edemezler bu millete saygısızlıktır hadise agladı dıye yarısmanın formatı degiştirilemez. merak etmesin hadise hanım halk onu oylamada sandıga gomer hıc affetmez:D:D

    YanıtlaSil
  2. Abdullah sonunda yine de kazandı ne de olsa. Haksızlık falan yoktu ortada, ama eninde sonunda hak yerini buldu yine.:)

    YanıtlaSil